: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 25., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:01
nevaru vairs sagaidīt, kad atnāks kleitas no asosa, šoreiz pasūtīju veselas divas, un abas divas apspīlētas, kas ir man absalūti netipiski, jo vienīgie apspīlētie apģērba gabali manā garderobē ir džinsi un legingi. trīcu gaidās un satraukumā - vai būs labi, vai nebūs labi, un kad jau nu tās beidzot atnāks? varbūt rīt, varbūt tikai nākamnedēļ? ja būs garām, tad es pat nezinu, ko darīšu. nebūs vairs laika apmainīt un uz svinībām būs jāiet vecajās drēbēs. tā jau viss štrunts, es neesmu tāda princese, bet neko nevaru padarīt tam, ka cerības ir iesakņojušās dziļi dvēs'lē.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:25. Augusts 2016 - 14:27

Ex-cibiņa

(Link)
Arī pasūtīju no ASOS, un šodien pienāca ziņa, ka "order has been dispatched". Cerams, ka atnāks ātri :D Vienmēr raustos no apspīlētajām, jo tām tomēr smuki jāsēž uz auguma, un man tā prasās uzmērīt.. .
[User Picture]
From:[info]f
Date:25. Augusts 2016 - 15:11

Re: Ex-cibiņa

(Link)
es gaidu kādu 9to dienu, tā kā kuru katru mirkli varētu būt klāt :)

ir jau jāmēra, ir, bet, taisnībsakot, es veikalā tādu kleitu nekad nesaņemtos uzmērīt, bet te man uznāca iedvesma un trakums :D
From:(Anonymous)
Date:25. Augusts 2016 - 15:31

Re: Ex-cibiņa

(Link)
Jā, es arī šo un to tur esmu ņēmusi, kam veikalā paietu garām, jo "es jau tā neģērbjos". Patīk tas, ka nav jāblandās pa veikaliem, un pārsvarā apģērbs ir labas kvalitātes. Ar paša ASOS līniju gan man ir 50/50 pieredze. Ir bijuši gan brāķi, gan ne tādi izmēri.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Augusts 2016 - 08:28

Re: Ex-cibiņa

(Link)
lūk, izmēri ir kā ir.
pēc tabulas būtu jāder kā uzlietam, a atnāk maiss.
tagad esmu ievērojusi, ka asosa izmēri parasti ir lielāki, bet river island mazāki, un new look'am arī lielāki. tā nu es pasūtu 10to, un dažkārt tas ir par mazu, dažkārt - par lielu :D

> Go to Top
Sviesta Ciba