|
Janvāris 27., 2015
(Anonymous) | 11:55 manuprāt, nevar visu mest pār vienu kārti.
Latvijā ļoti liels cilvēku procents strādā par minimālo algu, līdz ar to, protams, kāpēc gan tieši viesmīļiem būtu jāsaņem čaji, un nevis, say, frizieriem vai kantora iemītniekiem? (godīgi sakot, uz mani neviens šķībi nav skatījies, ja neatstāju čaju. drīzāk nezina, ko darīt, ja atstāj.)
uk par minimālo rauj pārsvarā entry level fabrikas darbinieki, tāpat apkopēji, etc, un arī viesmīļi, un, lai arī fabrikas darbs nav kā divus pirkstus apmīzt, tomēr es uzskatu, ka viesmīlim ir gan katru dienu tīrs krekls jāuzvelk, gan jāprot aprunāties ar ēdājiem kā cilvēkam, gan arī grīdas jāizmazgā pēc tam, un tas prasa daudz vairāk skillus, nekā fabrikā sakrāmēt kastes tornītī. līdz ar to viņi tos savus 15% nopelna un tas ir tikai taisnīgi. tik stingru čaju tradīciju kā amerikā nav, un es piemēram nepārdzīvotu, ja uz katru vienu pivcīti man neatstāj čaju, bet ja divdesmit cilvēku galds sēž visu nakti un uz savu 700 paundu rēķina man atstāj 2.30, tad jā, es paskatītos šķībi.
tl; dr : atkarīgs, kur.
/zan
|
Reply
|
|
|
Sviesta Ciba |