: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Janvāris 27., 2015


(Anonymous)11:55
manuprāt, nevar visu mest pār vienu kārti.

Latvijā ļoti liels cilvēku procents strādā par minimālo algu, līdz ar to, protams, kāpēc gan tieši viesmīļiem būtu jāsaņem čaji, un nevis, say, frizieriem vai kantora iemītniekiem? (godīgi sakot, uz mani neviens šķībi nav skatījies, ja neatstāju čaju. drīzāk nezina, ko darīt, ja atstāj.)

uk par minimālo rauj pārsvarā entry level fabrikas darbinieki, tāpat apkopēji, etc, un arī viesmīļi, un, lai arī fabrikas darbs nav kā divus pirkstus apmīzt, tomēr es uzskatu, ka viesmīlim ir gan katru dienu tīrs krekls jāuzvelk, gan jāprot aprunāties ar ēdājiem kā cilvēkam, gan arī grīdas jāizmazgā pēc tam, un tas prasa daudz vairāk skillus, nekā fabrikā sakrāmēt kastes tornītī. līdz ar to viņi tos savus 15% nopelna un tas ir tikai taisnīgi. tik stingru čaju tradīciju kā amerikā nav, un es piemēram nepārdzīvotu, ja uz katru vienu pivcīti man neatstāj čaju, bet ja divdesmit cilvēku galds sēž visu nakti un uz savu 700 paundu rēķina man atstāj 2.30, tad jā, es paskatītos šķībi.

tl; dr : atkarīgs, kur.

/zan

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba