|
Novembris 11., 2014
Comments:
| From: | str |
Date: | 11. Novembris 2014 - 15:16 |
---|
| | | (Link) |
|
bet pankūkās tāpat foršāk, tas gan:)DD
| From: | f |
Date: | 11. Novembris 2014 - 15:33 |
---|
| | | (Link) |
|
tjip, kā cepamo eļļu izmantot? :D
| From: | str |
Date: | 11. Novembris 2014 - 15:36 |
---|
| | | (Link) |
|
nu protams, tā taču ir normāla kulinārijas eļļa, ja ir rakstīts, ka var ēst. ti man ir bundža ar virgin, ko es turu virtuvē, un lietoju gatavošana ( tur cepumos, vai jebkur ), un reizēm - vannasistabā
| From: | f |
Date: | 11. Novembris 2014 - 15:36 |
---|
| | | (Link) |
|
man bija jāpārliecinās, vai nedomā to kā sastāvdaļu pankūkām :)
| From: | dejavu |
Date: | 11. Novembris 2014 - 16:42 |
---|
| | | (Link) |
|
Hmm... es arī visu laiku cepu ar kokosriekstu eļļu, bet varbūt laiks matos iesmērēt :) Kā ķermeņa eļļa arī ir OK. |
|
|
Sviesta Ciba |