: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Septembris 24., 2014


[info]degeneralis10:56
Nē, visur nē, bet ņem vērā, ka mēs esam ASV sabiedrotie. Tas, ka ASV/NATO šurp ved savu militāro tehniku un apmāca mūsu karavīrus, tas ir lieliski. Un jo lielāka NATO klātbūtne, jo lielāka drošība LV.

"Vai mums kāds draud ar karadarbību, esmu kaut ko palaidusi garām>?"

Netieši - jā. Ja paskaties uz RU pēdējā laika izteicieniem, kā arī nemitīgām provokācijām (piem. pārkāpjot mūsu, Zviedrijas un citu valstu gaisa telpas, aizturot Igaunijas drošībnieku Igaunijas teritorijā), diezgan daudz kas liecina, ka RU pašreiz apdraud LV daudz vairāk, nekā pirms kādiem gadiem desmit. Tas pats ar visām kara simulācijām (mācībām), kurās izspēlēja uzbrukumus tieši Baltijas valstīm un Varšavai.

Daudzi analītiķi arī uzskata, ka tas nav nereāli. Protams, tieši draudi iz sērijas "yo, mēs jūs ieņemsim" nav, bet tādi arī nebija Ukrainā.

"vai arī te vienkārši ir bailes, ka krievija iebruks. why would they?"

Jo PSRS sabrukums bija 20.gs. lielākā ģeopolitiskā katastrofa, jo tādā veidā principā tiktu iznīcināts NATO, jo tad RU iegūst kontroli pār stratēģiski svarīgām ostām u.t.t.

Tiešs iebrukums gan nav diez ko reāls, bet darbības līdzīgi kā Ukrainā nebūtu negaidītas.

Btw, es esmu diezgan drošs, ka ja kāds Ukrainā pirms gada teiktu, hei, veči, pēc gada Krievija ar jums karos, ukrainieši atbildētu ar "why would they?", vai, "hahahahahahha, paranoīdais idiot, mazāk dzert vajag" ;)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba