: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 14., 2005


[info]crescendo08:52
:)
1) neaiztiec baltos greipfrūtus. Jāēd ir sarkanie (jo garšīgāki). Ak jā, ne īsti gatavi arī varētu būt rūgti.
2) nolobi visas baltās mizas (arī tās plēves, kas daiviņai apkārt - par tām ķeskām, kas nāk no ārējās mizas nemaz nerunājot) - tur arī ir viss tas rūgtums, pašās iegarenajās sulīgajās šūniņās nekāda rūgtuma nav.
3) Vari pamēģināt uzlikt karotīti medus tai bļodiņai ar greipfrūta miesas šūniņām pa virsu. (jo, kad visu notīrīsi, tad ēst visērtāk ir no bļodiņas ar karotīti).

Man arī grepfrūti ilgi negaršoja - līdz vienreiz publiskā ēšanas reizē pēc desertā katram pienācās pusīte greipfrūta, uz kura uzbērta kaudzīte pūdercukura un blakus nolikta asa maza karotīte. Kopš tās reizes man greipfrūti sasodīti iegaršojās -kaut gan cukuru, šķiet, vairāk nekad virsū kraut neesmu mēģinājusi.

Ķēpa pamatīga, līdz tiec pie ēšanas - bet tur jau arī slēpjas daļa no tā diētiskuma. Nav nekāds banāns* kuram mizu ar vienu roku nolobi un ham ham iebaksti mutē. Greipfrūts ir lēnām izbaudāms :)


*Bet banāni man vienalga ir mans signature treat...

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba