: who's that girl? - : !

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 5., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:43 - : !

(32 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]antikrists
Date:5. Jūlijs 2012 - 12:12
(Link)
Good point. Es, godīgi sakot, tajā visā tā īsti nebiju iedziļinājusies. Varbūt daļa nesvin tāpēc, ka kārtējais izturētais gads atgādina par to, ka tu cilvēks paliec arvien vecāks, laika mazāk un, sak, vispār viens solis tuvāk zārkam? Nu tā baigi depresīvi, jā :) Vai arī varbūt vienkārši negrib ņemties ar dz.d pārtija organizēšanu un tā, un tādēļ izdomā neko nedarīt un nesvinēt.
Pati laikam nesvinu tāpēc, ka nav īsti ko aicināt un datums ar kaut kāds dumjš (ziemassvētki, lol!).
[User Picture]
From:[info]f
Date:5. Jūlijs 2012 - 12:16
(Link)
dzīves garums saīsinās, tas gan, bet tad jau var svinēt, ka vēl jau nav cauri, vēl ir :)) un nāvei sakām: "not this day!"

ar pārtija organizēšanu ir kā ir, jā, visādi lielumi jāizsver un viss jāsaorganizē, un aicināmie draugi, protams, svarīgākais elements. bet ballītei pietiek arī ar vienu draugu. un ja nu ne, vienmēr var paaicināt radus, tie mūždien sagādās amizantus mirkļus, bet tad jārēķinās, ka pasākums var iziet ārpus kontroles, hehe
[User Picture]
From:[info]antikrists
Date:5. Jūlijs 2012 - 12:21
(Link)
Ar to organizēšanu ir tā, ka tas droši vien no cilvēka atkarīgs. Kādam gan jau ka visa organizēšana izpaužas tik tā, ka izdomā uz kuru bāru ies un cikos visiem jāierodās. Nu vai tur, es nez, uz bowlingu vai ko tādu, vai kas nu tur kuram patīk. Bet kādam citam gan jau ka vajag, lai viss būtu mājās un baigi perfekti, un tādi un šitādi ēdieni, un sanāk baigi noskrieties un atlūzt jau baļļuka vidū, kamēr radi & draugi noēd visu torti :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:5. Jūlijs 2012 - 13:30
(Link)
nav tik traģiski, jo īpaši visu atsver ciemiņu slavējumi par to, cik lieliski viss izdevies (pat tad, kad nav izdevies tik labi, un torte nav līdz galam sasalusi, un gardu muti tiek izkasīts pēdējais gabaliņš no trauka :))

tā jau ir, katram savas preferences, un arī svinēšana bārā var izvērsties negaidīti jauki (ja nu jubilāriem speciālie piedāvājumi?)
[User Picture]
From:[info]antikrists
Date:5. Jūlijs 2012 - 16:40
(Link)
Bāriem/ēdienpiedāvājošajām iestādēm nav ne vainas, draugs pēdējo gadu laikā tieši tādos arī svin (konkrētāk - "Šveikā"). Uzsauc draugiem šādu tādu alko laikam, bet nu ēdamo lai pērk paši :) Par dāvanām man liekas, ka viņam ar ir +/- vienalga.

> Go to Top
Sviesta Ciba