: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Novembris 1., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:35
es arī šovakar biju stipra un atturējos no neēšanas, svinīgi noslēdzot "bada spēļu" izlasīšanu ar kūpināta laša šķēlītēm. starp citu, šķiet, esmu iemīlējusies kūpinātā lasī un krāsnī ceptā karpā. abi zivji sirdij dārgi, nezinu, kā izvēlēties mīļāko!

(6 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]
Date:2. Novembris 2011 - 00:03
(Link)
fuj jūs abas, es biju stipra un atturējos no ēšanas, lai gan pēdējo stundu par to tik vien spēju domāt un tālab maketējas gaužām lēni.
bet tik un tā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Novembris 2011 - 00:12
(Link)
es vienkārši sapratu, ka mans organisms prasa zivis. i've deprived it for too long, un tad nu atmaksas stunda sit visnepiemērotākajā mirklī.
From:[info]
Date:2. Novembris 2011 - 00:19
(Link)
vot ko man nesaprast, to man nesaprast. mans organisms (bezcerīgi, protams) reizēm prasa gaļu, bet zivis, kuras viņš arī nav dabūjis gandrīz piecus gadus, nav prasījis vēl ne reizi. tas labi, varbūt saprot, ka arī šito nedabūs.

bet tā jau pie gaļēdājiem zivis skaitās veselīgas, good choice :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Novembris 2011 - 07:45
(Link)
oj, man zivis garšo krietni labāk, nekā tā saucamā gaļa (lai gan manā grāmatā zivis = gaļa).

bet tā, ka man kādreiz būtu prasījies gaļu, tā atkal man nav īsti bijis. man garšo, jā, bet es viņu vairāk ēdu aiz veselīguma apsvērumiem (btffm grāmata, thank you, hehe), tā ka es sēžu un sapņoju par karbonādi dēļ karbonādes vēl nav bijis :)

tev vajadzētu vest uzskaiti, satriecot pastāvošos mītus - tur, zīdaini mati, veselīga āda, spēks kaulos, un tas viss - bez gaļas un trallalā! :)
From:[info]
Date:2. Novembris 2011 - 07:54
(Link)
nu tāpēc jau arī neprasās, ka ēd :) es neēdu un neaizvietoju, tā ka man tā švakāk sanāk.

bet par mītiem - mati un nagi man ir stipri defaultā (mati gan tagad pabojāti ar krāsas noņemšanu, bet tik un tā), ādai galnokārt vajag taukus un tajos šķīstošos vitamīnus (ķirbju, olīvu, linsēklu eļļa, goodmorning), spēka un enerģijas man ir par daudz, spēj tik nodzīt sevi darbos, un tas, ka to visu var panākt ar labu ēšanu bez gaļas, jau sen ir pierādīts :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:2. Novembris 2011 - 08:16
(Link)
gaļa is on the menu tikai mūža divus pēdejos gadus :) nujā, es arī nepamanīju kaut kādus baisos blakusefektus, atskaitot to, ka vajag apēst krietni mazāk gaļas (vai zivs), lai sajustos paēdusi, nekā dārzeņus and other stuff.

> Go to Top
Sviesta Ciba