: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Aprīlis 12., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:02

(16 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2011 - 11:25
(Link)
nokauj man te visu mistikas piešprici :)) nē, viņa pat neprasīja manu uzvārdu. bet nu, prikiņ, kā tādas lietas zvaigznēs var redzēt?

un, kvī, prieks dzirdēt!
From:[info]
Date:12. Aprīlis 2011 - 11:29
(Link)
tās nav zvaigznes, mīļā, tas, visticamāk, ir coldreading's :)
lai gan es ticu, ka uz visu pasauli ir mazītiņa saujiņa cilvēku, kas tiešām prot burties un visu ko izlasīt zvaigznēs, vējā un krustceļu putekļos, bet pret vairumu gadījumu esmu skeptiska. īpaši kopš pagājušās vasaras, kad satiku profesionālu pick-up treneri un smadzeņu čakarētāju un viņš ar mani uztaisīja vairākus psiholoģiskos eksperimentus. secinājumi bija visai skarbi :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2011 - 11:39
(Link)
still, es gan to uzrakstīju kā jautājumu, bet tas tika nostādīts kā fakts, so, lai arī kā tur būtu - ir tak jābūt ķērienam, lai šitik precīzi trāpītu. tādu pick up treneri man arī vajadzētu satikt. bet tad jau vairs vispār nevienam nevarētu ticēt, un vīriešu teikto es jau tā uztveru kā klajus melus, ko viņi paši pat varbūt neapzinās, hehe
From:[info]
Date:12. Aprīlis 2011 - 11:51
(Link)
nu, tas, ka nevienam nevar ticēt, ir pārspīlēti.. nevar ticēt atsevišķu kategoriju cilvēkiem konkrētās situācijās :) bet vispār, filtrēt citu teikto vienmēr ir veselīgi, mhm.
[User Picture]
From:[info]f
Date:12. Aprīlis 2011 - 12:00
(Link)
nevaru nepiekrist.

> Go to Top
Sviesta Ciba