|
Februāris 24., 2011
21:20 jezustumarija, novergoju pie plīts it kā tikai trīs stundas, uzmeistaroju vistas cepeti ananasu, kanēļa un medus mērcē, tad vēl t.s. marijas kanēļkūku, kas nepaspēja sasalt, bet bija dikti garšīga, un tagad esmu tik beigta, kā ja nedēļu nebūtu pavardu pametusi. grūti būt par mājsaimnieci, es jums saku, elle tā ir. un kanēli negribu ne acīs redzēt. un ananasus ne tik.
|
Comments:
| From: | 15 |
Date: | 24. Februāris 2011 - 21:46 |
---|
| | | (Link) |
|
trīs stundas? divas pagāja vistu pierunājot mērcē peldēties?
| From: | f |
Date: | 24. Februāris 2011 - 21:59 |
---|
| | | (Link) |
|
vēl tak arī kūkai mīkla un pildījums, un cepšana un sautēšana, un vienreiz arī sapurgāju pildījumu :D
| From: | 15 |
Date: | 24. Februāris 2011 - 22:02 |
---|
| | | (Link) |
|
nākamreiz ņem tītaru, lai sanāk pilna darbdiena! un vēl es ļoti ceru, ka tavu veikummu kāds cits arī novērtēja.
| From: | f |
Date: | 24. Februāris 2011 - 22:09 |
---|
| | | (Link) |
|
novicoja visu vienā setā, kas mani ļoti pārsteidza, jo parasti jau manējie ir baigie kritiķi, tagad kritizēja vien to, ka ananasu šķēlītes bija par maz :D
un ja man būs jācep tītars, tad es jau laicīgi sameklēšu zeķbikses, kurās iekārties.
| From: | 15 |
Date: | 24. Februāris 2011 - 22:25 |
---|
| | | (Link) |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |