|
Februāris 8., 2011
Comments:
From: | |
Date: | 8. Februāris 2011 - 14:01 |
---|
| | | (Link) |
|
es, es, es necienu! :D manā izpratnē šokolāde ir kvalitatīva, dārga un ar kakao procentu ne zemāku par 80. citādi reizēm var piena šokolādi, kādu karlfāzeru, piemēram - nu, tas tāpat kā maķītī paēst, džankšoko. bet baltā - nu tas jau ir stacijas belašs :)
| From: | f |
Date: | 8. Februāris 2011 - 14:08 |
---|
| | | (Link) |
|
vot, iekš Index Cafe var dabūt vienu piena (nevis balto) fairtrade šokolādi, kas ir ņammīga un maksā arī iespaidīgi, bet ir tā vērts.
un šokolāde varbūt tā arī ir (bez "varbūt"), bet garšīguma procenti ir, attecīgi, tie 20, ko neaizpilda kakao :)
belašs!? nē, tā ir vaniļas mērce ar ananasiem un jēra cepetis!
p.s. teorija pierāda pareizību - tevi tak esmu satikusi dzīvē :))
|
|
|
Sviesta Ciba |