: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 30., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:22

(53 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]stradnieks
Date:31. Augusts 2010 - 11:08
(Link)
man ir tieši otrāds iespaids par sievisķīgumu sieviešcilvēkos. labi, es ne pārāk izeju tautiņās, līdz ar to milzumsen neesmu bijis gar zemi dēļ kādas sieviešbūtnes, kura būtu sievišķīga and so on tā, ka es nekur nevarētu likties. pirmkārt, es zinu tik pāris sieviešcilvēkus, kas skraida apkārt ar kara cirvi, kurām, ja patīk vecis, tad viņas to arī pateiks un izdarīs, lai vecis būtu viņām. pārsvarā jau ir tā, ka sieviete ierobežo sevi, lai tik kaut ko ne tā izdarītu, lai būtu ļoti pareizi viss, kārtīgi, sterili, kā rakstīts lilit un visos tajos žurnālos. rezultātā, es neko nesaprotu, kas jādara, jo esmu vienkāršs, man īpaši nekrata kaut kādi ķirļi mirļi izgājieni, so nekas nenotiek.
[User Picture]
From:[info]f
Date:31. Augusts 2010 - 11:14
(Link)
tak visos tais žurnālos raksta kā būt baigi patstāvīgajai, kā apmierināt viņu gultā un ko vilkt, lai izskatītos pēc a) prostitūtas b) krāmu tantiņas c) bargās kundzes uzvalkā. nu, viņi to sauc citos vārdos, protams.

kad tur būs uzrakstīts kaut vārds par to, kā kļūt sievišķīgai, tici man, es par to uzrakstīšu postu :)

ķirļi mirļi izgājieni? :D
[User Picture]
From:[info]stradnieks
Date:31. Augusts 2010 - 11:23
(Link)
ķirļi mirļi, acu plakšķināšana, neatļaušanās atlaisties krēslā, dīvānā, jo tad var saburzīties žaketīte, kleitiņa or smth, ja tiek lietots kāds gāzēts dzēriens, skriešana uz wc, lai palaistu tikai tur atraudziņu, nepārtraukta skatīšanās spogulītī, mistiska gaidīšana, kad es bīdīšu visu laiku sarunu. pamatā - neatbrīvošanās. ja ir, tad ir. ja nav, tad soļojam katrs taisni un īpaši neiespringstam.
[User Picture]
From:[info]f
Date:31. Augusts 2010 - 11:33
(Link)
mesjē, izklausās pēc teātra lugas, goda vārds :)

> Go to Top
Sviesta Ciba