: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Augusts 4., 2010


[info]lauraiss15:32
Tas ko meklē, saucās shawarma. люля-кебаб ir tas ko kaukāzieši pasniedz kā kebabu - cepta, ap iesmu aplipināta jēra gaļa, esmu iegrābies pāris reizes. Prasot a kur bļ** maizīte, viņi atnes sagrieztu maizīti. Doner kebab atkal ir pats gaļas sagatavošanas veids, nevis ēdiens - vertikālais miets ar sildelementu sānos uz kura samauc miljons marinētas karbonādes un tad griež no malas. To mēdz pasniegt gan uz šķīvja kā atgriezumus vai pakojot maizēs, tā ka točna nevari zināt ko dabūsi pasūtot "kebabu".
Moš noder kā es daros: sagriez skaidās kāpostus un vēl kautkādus štruntus pēc iespējas vienkāršakus garšas ziņā, jo viss points ir mērcē. Uztaisi majonēzes maisījuma mērci (krējums/majonēze/garšvielas). Sagriez mazās plānās strēmelēs žāvētu vistu un pavisam nedaudz apcept lai uzkarst.
Ņem lielo pita maizi vai lavašu un stum iekšā kamēr vista karsta.
No sākuma vistu, tad salātus un tad daudz mērces. Un nevajag būt latvietim, to visu saliekot daudz vienā maizē - būs pa zemi, galdu un ēst neforši. Pāris karotes no visa, tā lai brīvi var paņemt un nekas netek. Ar pita maizi grūti operēt jo gadās caurumi un nav tik garšīgi imho, bet ar lavašu - baigi akurāti jo likt divos/trīs slāņos ja tek cauri nav risinājums, būs sīksts kā papēža zole, nevar nokost. Saliec visu iekšā un mērci lej kā pēdējo pa virsu, tad nekas neplīsīs.
Ēdiens jau baigā inde, bet dažreiz var.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba