: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Februāris 17., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:08

(20 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:17. Februāris 2010 - 12:32
(Link)
lieli parādi ir tikai dažām konkrētam eiropas valstīm, kurām lieli parādi ir bijuši vienmēr - itālija, grieķija, beļģija, mazāk - portugāle spānija. vopšem visas dienvidvalstis + beļģija.

kā jau minēju, tie parādi bijuši vienmēr (runa ir par valdības parādiem, nevis uzņēmumu vai privātpersonu) un problēma tā ir tikai tagad, jo ar vispārēju 'mīzelīgumu' kādam kautko aizdot un nodokļu ieņēmumu kritumu (kas strauji palielina šo parādu, jo izdevumu apcirpt tajās valstīs ir praktiski neiespējami) šīm valstīm tagad ir lielas problēmas.

daļēji problēmas saasina eiro klātbūtne - ja viņiem būtu pašiem sava valūta - devalvētu un miers - i parādi saruktu (vismaz daļa no tiem, ka savā valūtā), i ekonomika atdzīvotos. a tā nekā..
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Februāris 2010 - 12:39
(Link)
saņēmu meilā ņūzleteru, ka gaidāms eiro krahs, tieši saistībā ar grieķiju (laikam). velns viņu zina, ko tas nozīmē? atgriezīsies visi pie iepriekšējām valūtām? is that even possible?
From:(Anonymous)
Date:17. Februāris 2010 - 14:33
(Link)
nebūs nekāds krahs, grieķija ir pa mazu, lai to būtu grūti 'izpirkt' (bail out). eiro likvidēšana nenotiks, jo tas būtu nenormāli dārgi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Februāris 2010 - 21:25
(Link)
kas grieķiju izpirks?

un

sanāk, ka "eiro krahs" tulkojams kā "eiro likvidēšana"? kāpēc uzreiz likvidēšana?

> Go to Top
Sviesta Ciba