|
Februāris 6., 2009
Comments:
From: | |
Date: | 6. Februāris 2009 - 14:19 |
---|
| | | (Link) |
|
nu dārzeņi jau nav pliki ogļhidrāti vien, tur ir arī ļoti daudz vitamīnu un šķiedrvielu (atšķirībā no maizes un makaroniem), kas ir trūlī esenšel. un vispār ogļhidrātus kā tādus nemaz nevajag piegriezt, piegriezt vajag t.s. tukšos produktus, jo ogļhidrāti ir nepieciešami ķermeņa enerģijai (jo neba nu kalorijas ir tas svarīgākais) a olbaltumvielas ir visi pākšaugi, pupiņas, rieksti un piena produkti.
| From: | f |
Date: | 6. Februāris 2009 - 14:35 |
---|
| | | (Link) |
|
tā glupā grāmata mani galīgi sit no līdzsvara ārā.
From: | |
Date: | 6. Februāris 2009 - 15:30 |
---|
| | | (Link) |
|
met pie malas un palasi labāk bioloģijas un anatomijas grāmatas, ja tik ļoti sevi gribas zinātniski nodarbināt ;)
| From: | f |
Date: | 6. Februāris 2009 - 17:04 |
---|
| | | (Link) |
|
nē, nē, grāmata ir labais. tur viss tā smuki kopā sarakstīts, tikai nākas mazliet piedomāt, kad sāk visas ķīmiskās reakcijas un elementus saukt angļu valodā. |
|
|
Sviesta Ciba |