kamieļzemes hronika

History

19th November 2013

11:12am:

manam priekshniekam un vinja sievai vakar ieradaas pasaulee bebiite! visa viesniica shodien taada gavileejosha, visi metas zvaniit un sveikt. es gan klusinjaam pa watsapu apsveicu. man shkjiet taadas zvaniishanaas tikai traucee. tur droshi vien jau pietiek zvanu no abu gjimeneem un draugiem, kur nu veel visa viesniica tagad zvanaas.

liidzko savu zinju nosuutiiju, taa priekshnieks pats atzvaniija un tad jau vareeja spiegt un bljaut trubaa - wiiiiiiiii! visi sveiki un veseli, sievinja gan esot dikti sagurusi, bet priekshnieks pats visu laiku smaidot kaa maija sauliite un nespeejot vien beigt knubinaaties gar bebiiti. riit droshvien jau uz maajaam un tad mees ar erinu iesim ciemaa bebiiti buchot.

 

uz citas nots - mans jaunais chehu draugs suuta shodien iiszinjas, ka tak uz to regbiju vakaraa. bet es veel joprojaam nespeeju izlemt.

un veel uz pavisam citas nots )

7:30pm: Vispaar, shon vienus no jaunajiem zaabiishiem biju apaavusi un taadu kaudzi komplimentu negaidiiju. Gjeneraaldirektors (kaa jau kaartiigs skeptiskais francuuzis) tik domiigi nopeetiija un taadaa kaa nopuutaa gari un leeni, bet ar vieglu smaidu, novilka - aaaaaaa, vintersezona kaadai jau te saakusies...
Taa jau ir - uzvelc kamieljzemee novembra meenesii [pasarg dies, tak zharoons veel aaraa] zaabiishus un visi luur, kaa uz nenormaalo. A mnje pofig, ja v tanke! Labi veel ka neizdomaaju liidz celim garos buutsus apauties. Tie lai pieklaajiigi veel gaida vismaz decembri...vai arii kaadu vakara paartiju, kur nu toch neviens neko abnormaalu nekomentees.
Powered by Sviesta Ciba