evia vind - [entries|archive|friends|userinfo]
evia vind

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 15th, 2009|12:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pētu visu ko par grāmatu mere christianity internetā.. baigi interesanti, ko cilvēki domā. interesanti, bet man līdz galam nesaprotami. esmu kaut kas pilnīgi pretējs racionālam prātam. bet es cenšos.

drausmīgs nogurums pēdējās dienas, 2dien pat neaizgāju uz lekcijām, ir tikai trešdiena, bet liekas, ka jau noteikti piektdiena, jo kurš tad nedēļas vidū jūtas tik izpumpēts.
darbs/skola/mācības/miegs/stress ir viss, kas manās dienās ir kaut kā. uz kaut kādiem momentiem ievēroju ģimeni, bet arī tiešām uz momentiem.
pirmdien pēc lekcijām aizbraucu uz mājām paēst, tad apmeklēju budistu dienas pasākumu, diezgan jauki un tā vienkārši, bet tā lektore no maskavas man neko jaunu nespēja pateikt. vispār liekas, ka tad, kad cilvēki man mēģina ko jaunu pateiktu par kaut kādām garīgām lietām, es zinu jau ko viņi teiks pēris teikumus uz priekšu. vai es būtu pēkšņi palikusi veca? lai nu kā par to lekciju - viss jau baigi forši un tā, bet pat es kā krievu valodas nezinātājs sapratu, ka tā tulce īsti precīzi netulko. tas bija tizli, bet nu ko tur. tas tik tā piebildei. 2dien savukārt tiešām visu dienu nočučēju, tad uz banku stresot, tad darīju savas divas mīļākās Rīgas lietas - gāju pāri akmens tiltam un braucu ar tramvaju, tas bija baigi vareni un es visu to ~1h jutos fakin laimīga un apmierināta. pēc tam, protams, es braucu strādāt un jā. šoien savukārt apmeklēju lekcijas, devos pie topošajiem radiem uzēst pupiņzupu un ļauties kārdinājumam lauzt savu smēķēšanas atmešanas thing (es nepīpēju pusotru diennakti, bet šodien 3 pēc kārtas ;D) . gan jau nepīpēšu uz priekšu, vnk neņemu līdzi nekādu naudu, lai vnk nav kur tikt pie cigaretēm. nujā, tā un šitā un tad darbs. nu neko, ~22os atbrauca pakaļ tētis un atveda mājās. iegāju vannā, uzēdu, palīdzēju mammai mācībās, tad tikko vēl provēju kko darīt ar savām, bet man ellīgi nāk miegs un gribējās beidzot ieklabot savā atmiņu krātuvītē. mani baigi piepilda sava bloga lasīšana.

un vispār es reizēm skumstu, ka neprotu skaisti izteikties. nav man prātā nekādu skaistu teikuma uzbūvju vai tādu hm pacilājošu vārdu, vai argumentētas diskusijas pašai ar sevi vai citiem. paliek iespaids, ka neprotu domāt, bet es tāču jūtu un tas reāli ir svarīgākais un ejiet visi dirst ar savu visa racionalizēšanu, jo kā cālīša kungs saka - irracionālais ņems virsroku. un tikai tā jūs bļe racionalizētāji būsiet kaut čutiņ laimīgāki.
linkpost comment

Comments:
From:[info]nirnaeth
Date:October 15th, 2009 - 01:03 am
(Link)
es nezinu, es nezinu - līdz es nesāku domāt kaut mazliet racionālāk, man prātā bija haoss, līdz ar to nemiers, līdz ar to neprieks.
From:[info]evia
Date:October 15th, 2009 - 09:12 am
(Link)
nu, tā jau vajadzētu būt. bet es nezinu, man liekas, ka es būtu ļoti nelaimīga.
lai gan man kkādos brīžos liekas, ka racionālisms man noderētu vairāk par visu.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:October 15th, 2009 - 01:22 pm
(Link)
Ko tu strādā?
Un ko tava mamma mācās?
From:[info]evia
Date:October 15th, 2009 - 10:27 pm
(Link)
es strādāju par apkopēju.
mamma mācā augstskolā grāmatvedību + angļu val kursi.