evergreen -

4. Apr 2003

18:14

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(11 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:7. Aprīlis 2003 - 16:54
(Link)
jaa nu taa ir mana slimiiba, nesen apslimu, visus uzrunaat shajaa formaa, tas veicina taadu kaa atsveshinaatiibu, kura veicina produktiivaaku komunikaaciju, ja vien produktiivs tiek skatiits taadaa aspektaa kaa vairaak vai mazaak objektiivs, bet nu es centiishos..:)
neesmu jau es nekaada lauciniece(hmm vai lauciniex ar taadu riebumu speetu runaat par lietaam pie kuraam pieradis kas ir ikdiena:)), vienkaarshi jaa nu speeju tvert lietas taa objektiivaak, tipa ar visaam gan labajaam gan sliktajaam puseem :) un tajaa mirklii bija taads emocionaalais staavoklis, ka nevareeja vienlkaarshi uz to visu ar pozitiivu attiexmi paluukuuties...un juura :) nu jaa juura tur jau nav un nevar buut vaardu lai apraxtiitu kaa taa smarzo, kaa skan, kaa rada :)
nu ja vainiiga attiexme :) izsviitrot hmm man vairaak izskataas peec neadekvaati idilliskas aininjas bet es jau pati vislaik taa raxtu visu idealizeeju visu radu taadu kaads tas vareetu buut bet nav un drosvien nekad arii nebuus....
kaut kaads gruutais periods, taadeelj arii taada mazliet neiecietiiga forma kaadaa izsakos sorruuu :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]andzha
Date:7. Aprīlis 2003 - 23:31
(Link)
Neko jaunu savā žurnālā es nerakstu tādēļ, ka zinu, ka lielākajai daļai žurnālu lasītāju šie posti kristu uz nerviem.
Un viss tikai tādēļ, ka esmu iemīlējies. Ar izrietošām sekām, kā, piemērām, redzes rozā tonalitāte :).
Pats uz sava piemēra es pierādu savu secinājumu par to, ka žurnālā cilvēki raksta tad, kad jūtas slikti. Es jūtos lieliski, var teikt, ka esmu laimīgs.
Nu, īstenībā, uzrakstīt jau gribās, gribās visiem izkliegt savu prieku, sirds ir emociju pārpilna un tiešām ir vēlme tahās dalīties.
Tik es zinu, ka daudziem gribas vemt no šādiem tekstiem un viņi uzskata par vajadzīgu paziņot visai pasaulei par to. Un man tādas lietas netīk.

P.S. Man gan pašam patīk iemīlēšanās un attiecību veidošanas sākuma stadijas apraksti, kurus ar tādu kaismību stāsta paši šīs skurpulozas spēles dalībnieki...
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:11. Aprīlis 2003 - 12:16
(Link)
es varu tev klusiitinjaam atziit, ka ar mani ir noticis kaut kas liidziigs :) es gan, ja man ir jaapiemeero shim staavoklim vaards kas ar miilu saistiits, tad es par iemiileeshanos nesaucu, bet gan tuvaak miilestiibai, lai arii nezinu un peec buutiibas zinaat nevaru kas tas par taadu mentaalu staavokli :) bet vai taadeelj mani posti cilveekiem riebjas? nee nu es zinu ka riuebjas arii, bet ne jau taadeelj, ka es miilu, bet vinjiem vienkaarshi riebjas jo neatbilst vinjiem pashiem, un vai es taadeelj tagad neraxtiishu, neraxtiishu tikai taadeelj ka savu pasauli rozaa gribu redzeet? jaatziist, kad ir labi ne visai gribas zurnaalam kerties klaat, bet ir biki jaapiespiezas, jo to slikto mees allaz izteikt maakam, bet to kas ir labs mees tikai sajust veelamies un ar racionaalu dabu aplipinaat allaz izvairamies, bet uzraxtot tas materializeejas un ieguust bruunaas zemes aprises..
eh ka es nemaaku iisi & korekti izteikties eh...
(Reply to this) (Parent)