evergreen - Komentāri

4. Apr 2003

[info]evergreen

18:14

šorīt ne skaļi, pat ne rupji, bet lamājos pie sevis. par aukstumu, par pavasara nenākšanu. es jau ļoti gribētu, ka man ziema patiktu, bet diemžēl tā nav. lai ir vētras, lai ir lietus, bet lai būtu silts.
-sēdēt pie ugunskura un sākoties pērkona negaisam iet peldēties pa pliko. bezspēkā atlūzt siena šķūnī/teltī. no rīta izstaipīties siltajos saules staros un aizskriet pa rasu pēc zemenēm..

un manas paardomas :)
es arii gribu gribeet..;)
nja tik es tiktu taa vasaraa naktii pie ugunskura traka paliktu :) odi koz, visaadi kukainji vii peldeeties to veel vareetu, bet tad atkal netiiras kaajas, tumshh kautkur pa asu zaali pa brixnjiem liidz teltij, kur smako peec putekljiem, peec peleejuma, peec skapja vii.. un tad veel nevari zinaat kaadam raapulim blakus pamodiisies, ja siena skuunii, tad zaales stiebri duraas visur, lien ausiis, smarzo gan labi, bet kukainji visaadi un drosvien zurkas, ja ne taas tad kautkaadi zveeri jau tur toc atrastos, un saules stari ak saules stari tei jau 4 no riita saaks modinaat, ja ne tie tad gailis vai veel kaads citaads moskis un zemenes pa rasu slapjas netiiras dubljainas, veedergraizeem :)

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.