evergreen -

10. Mar 2003

11:33

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(11 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:16. Marts 2003 - 20:57

Re: Dūmi...

(Link)
njaa nu juus paudaat to pashu manu domu, tikai daudz skaidraak..
tas ko es vareetu saprast ar cileeka divaam puseem visticamaak ir iespeejamie riiciibas modelji, jo vienmeer pastaav varianti, vai nu taa vai taa un tiesa, ka tie var buut vairaak par diviem, tikai galeeji preteeji no tiem ir divi...
es nezinu uz ko tiecas rietumniex un veel mazaak uz ko austrumniex un vispaar kur paliek ziemeljnieki un dienvidnieki :) , bet intuitivi es varu sajust, ka katrs cilveex tiecas, peec kaut kaa sev nepiecieshama un tikpat labi jatraa gadiijumaa taa var buut kaut kaada harmonijas cik laimes izjuuta un veel visaads sviescs
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]suic
Date:16. Marts 2003 - 21:25

Re: Dūmi...

(Link)
Un atkal tu pie tā paša. Nav galēji pretēju lietu šajā pasaulē. Dzīve nav pretstats nāvei, bauda nav pretstats ciešanām, baltais nav pretstats melnajam, viens rīcības modelis nav pretstats kādam citam.

Galēji pretēji? Tas ir, no mūsu subjektīvi pieņemtā 0 punkta vienlīdz attāli?

Tas, ko tu nojaut savā intuīcijā, nāk no tavas pieredzes. Tas, ko cits nojauš intuitīvi, nāk no cita pieredzes. Kas teica, ka austrumnieks dzenas pakaļ nepieciešamajam? Varbūt viņš dzenas pakaļ pieciešamajam? Vai varbūt viņš vispār nedzenas?

Spriešana par tik vispārinātām lietām, ņemot par pamatu savu intuīciju, nav tā rezultatīvākā lieta.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:17. Marts 2003 - 15:35

Re: Dūmi...

(Link)
mees hajaa gadiijumaa varam runaat, ja runaajam par iespeejamiem diviem preteejiem riiciibas modeljiem, tikai un vieniigi par subjektiivu skatiijumu, subjektiivais nulles punkts esam mees pashi, ja manis nav lietu nav vispaar un objektivizeeties es pienjemu var interpreteet kaa atteikties no sevis pasha, (sasodiits visu var interpreteet kaa vien veelies, kaa vajag :( te viens piemeers tiko nejaushi uzgaaju, cilveeki sajuut sevii shos radikali preteejos gadiijumus un es tacu vinjam nevaru pateikt, ka vinjsh to nesajuut ...?

nu ko man manaa anomalaaja apzinjaa tieshmaa iezagaas ceriibu stars tachu shie stari parasti naf iipashi lieli ;) IIsteniibaa nu jau kaadu laiku ieveroju sevii personiibas dubultoshanos un sapratu, ka pasnaaviiba ne vienmeer ir pasnaviiba bet var buut arii slepkaviiba ar ieprieksheeju nodomu.
Piemeram manii dziivo divi cilveeki - anomaalikis un smaidiigais.Smaidiigais vienmeer ir paarliecinaats par sevi, dara visu ko vajag maacaas utt.Anomaalikis dara visu preteejo ko dara pirmais.Kaada jaukaa dienaa Anomaalikis njem un pakar Smaidiigo, liidz ar to sanaak nevis pasnaaviiba bet slepkaviiba ar ieprieksheeju nodomu, kuras vainiigo nez kapeec nevar atrast.
Veertiigs piemeers un pac galvenais ka balstiits uz piemeeriem un izskaidrots saprotami ;)
(Reply to this) (Parent)