evergreen -

7. Mar 2003

01:51

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es mīlu tevi
Tikai par agru tu mani mīlēt nācis
Es vēl tikai ziedēt sāku
Vēl mirklis..
Un es jau tavās skavās slīgstu
Un bez izvēles es jau tavas mīlas ilgstu...

Saubas, skumjas mani māc
Kur gan zūd mans racionālais prāts..
Bailes, izmisums un sāpes
Zaudēt to kas gadiem krāts....

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]explosive
Date:8. Marts 2003 - 11:24
(Link)
skaisti,..
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:8. Marts 2003 - 12:55
(Link)
:)
paldies...
njaa un par to tavu slimiibu, domaajams ka ar tevi viss ir labi un buus ok, mandeles galeejaa gadiijumaa njem un izgriez, bet saaposhu sirdi?
tas taa :) doma laba par sirdi, kuru neizgriezt...varbut tavaa dziivee mandales ir paveikushas savu misiju...:)
speeleeties ar domu, ar domu par naavi....
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]entropy
Date:14. Marts 2003 - 15:51
(Link)
~Pastāsts

Dzīvoja reiz sniegavīrs, liels un skaists. Vismaz tā viņš pats domāja, jo bērni bieži nāca ar viņu spēlēties. Nāca pavasaris un sāka spīdēt saulīte, pūst vējiņš un siegavīrs sāka justies tākā neomulīgi. Kā jau siegavīram, kas ir pavasaris viņam nebija ne jausmas. Siegavīrs atradās vēsa vietā, koku paēnā tāpēc kādu laiku šī problēma viņam likās nenozīmīga. Kādu dienu viņš pamanīja ka uz viņa pusi sāk stiepties liela, netīra peļķe. Nu sniegavīrs sabijās un sāka rausties no tās prom. Uzrausās viņš pakalnā pie lielā ozola un kādu laiku jutās tīri OK.
Bet ar laiku viņš juta ka tāpat labi nau. Jau nedēļu kā neviens pie viņa nebija nācis. Kad izkrita skaistais burkāna deguns, sneigavīrs sāka krist panikā; domāja ka pasaulei gals klāt. Lejā piekalnē jau plētās peļķes un parādījās melna zeme. Kādu dienu sniegavīrs sapriecājās, ieraudzījis, ka bērni nāk uz viņa pusi. Bet tā vietā lai spēlētos, viņi to nomētāja ar sniega pikām un beigās nogāza gar zemi.
Nu siegavīrs ne pa jokam sakreņķējās. Bērniem viņš vairs nebija vajadzīgs un tagad paīstam sajuta cik pakusis ir un ka drīz izkusīs pavisam. Tā nu siegavīrs kusa un tecēja uz riebīgo peļķi lejā. Peļķē sniegavīrs jutās pavisam salrauts. Tur bija satecējiši vēl citi tikpat nožēlojami sniegavīri, dažas sniega čupas, un daudz nejauka sniega-sāls maisījuma. Bet tad peļķe sāka tecēt projām uz noteku. Tur bija vēl draņķīgāk. Bet noteka iztecēja Daugavā. Tur bija daudz tīra ūdens, daudz citu sniegavīru, lāsteku, kupenu, ledus gabalu un siegavīrs saprata ka viņam te patīk labāk nekā atpakaļ piekalnē. Siegavīrs bija mainījies, kļuvis brīvs.

/anonymous coward/

Morāle pēc katra samaitātības pakāpes.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:17. Marts 2003 - 19:25
(Link)
bljaaa...kas par staastu...
visam ir savs laix diemzeel un es veel negribu kaa sniegaviirs sakust un sapluust vienaa aptveroshaa veselumaa tici vai nee bet es tam neesmu gatava, man veel daudz kas jaaiemaacaas esot atseviskai veseluma daljai....
(Reply to this) (Parent)