evergreen - noticeet

8. Sep 2004

18:27 - noticeet

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(32 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]evergreen
Date:10. Septembris 2004 - 20:55
(Link)
ja pirmaa reakcija bija uzjautrina, tad arii uzjautrina, vari vienkaarshi tam ticeet, lai nepiegruzotu savu galvu ar liekaam paardomaam un mineejumiem, kaa kas vareetu buut PATIESIIBAA/ironiski
bet juusu komentaari mani patieshaam kaitina, it seviskji otrais ceeliens, bet buusim taktiski un saaksim nosaakuma
ietekmes jautaajums indiviida liimenii ir visai nepaarskataams, taadeelj piedaavaaju to vispaarinaat - vai cilveex vispaar kaadreiz var arii nebuut kautkaa ietekmee?paardomu bagaatinaashanai klaat veel jautaajums, kas nosaka cilveeka priekstatus vispaar?
protams ka vinji var saveejos izlikt, bet vinjiem jaareekjinaas ar manu nievaajaasho attieksmi, ja vieniigie paardziivojumi, ko vinji izjuut ir par jaunaaku mobiilo, jaunu mashiinu, jaunu maaju dziivokli, kurpeem,smarzaam utc. lai runaatu taalaak buutu jaanoskaidro kas esmu es un kas ir tie kas man ir liidziigi - man kautkaa neveidojas nekaads priexstats par juusu veikto klasifikaaciju, tad arii noskaidrosiem varbuut, kas ir taisniiba, ja juus speejat apgalvot, ka taa atrodas mtc iipashumaa, vai kaa tur. taalaiks izskataas neapspriezams taada iemesla deelj, ka man vienkaarshi nav saprotamas saakuma premisas no kuraam vareetu izrieteet shaadi secinaajumi, visinteresantaakais shajaa daljaa protams ir vaardu savienojums "identificeet logosu" :))) taa vien liekas, ka juus apzinaati mani paarbaudat.
pat nezinu kam shajaa ceelienaa pieveersties absurdums straavo caur katru fraazi, katrs var ticeet kam grib, ja tas paliidz dziivot var arii ticeet tam, ka kaadreiz PACELSIES liidz absoluutajai vienotiibai un sapluudiisi ar visaptverosho logosu :)))
jaa starp citu tu tos aprautos teikumus no kaadas pseidopsiholohjiskas graamatas tjipa 'kaa dziivot pilnveertiigi' ;)
(Reply to this) (Parent)