03 Augusts 2010 @ 14:08
gudrības zobs  
Pastāv iespēja, ka man būs jāšķiras no sava gudrības zoba. Tagad esmu salasījusies komentārus internetā un saskatījusies video youtube (ko nevienam neiesaku darīt), un esmu pamatīgi sabaidījusies. Man jau tā nepatīk iet pie zobārstiem. Ārprāc!
 
 
( Post a new comment )
Demongirl: good_girl[info]demongirl on 3. Augusts 2010 - 19:51
Jautājums - vai zobs Tev ir jau izšķīlies, vai tikai rentgenā redzams, ka no viņa vēlams šķirties? Jo, ja ir izšķīlies kaut daļēji, tad procedūra ir daudz vieglāka, nevajag tik ļoti traumēt smaganu. Ļoti daudz gan ir atkarīgs arī no ārsta profesionalitātes (tāpēc iesaku izvēlēties labu ķirurgu - SI ir viens tāds mīļums :) Ja ir interese, pateikšu vārdu), gan arī no individuālās situācijas un anatomiskajām īpatnībām - ir tādi zobi, kas neparko negrib nākt ārā. Bet, tā kā pati jau esmu šķīrusies no diviem savējiem astotajiem, tad varu teikt, ka tas process vismaz man nemaz nebija tik briesmīgs! Galvenais pēc tam ir nodrošināties ar Ibumetinu pāris dienas (ja nevajag antibiotikas), un viss būs štokos! ;)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
eternaldreamer[info]eternaldreamer on 3. Augusts 2010 - 21:04
It kā jau es to zobu nekur neredzu un var jau būt, ka nemaz nav tur nekādu problēmu (pie zobārsta jau tikai nākamnedēļ), bet viens priekšējais zobs kļūst aizvien šķībāks - tā kā vienīgais, ko spēju iedomāties ir tas gudrības zobs, kas varbūt tos pārējos kaut kā grūž.
Un es jau laikam nekad nemācos no savām kļūdām - kā kaut kas sāp vai kā, tā uzreiz meklēju pa googli. Tur palasoties jau traks var palikt. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Demongirl: good_girl[info]demongirl on 3. Augusts 2010 - 21:08
It kā gan maz ticams, ka jau tik ātri gudrības zobs varētu ietekmēt pārējos tādā mērā, ka priekšējais kļūtu šķībs - parasti tādas sekas novēro stipri vēlāk (zobi vienkārši tik ātri nepārvietojas), bet neko negribu simtprocentīgi apgalvot, var jau gadīties visādi. Galvenais aiziet pie ārsta, uztaisīt rentgenu, un tad jau viss būs skaidrs! :)
Bet kopumā - dzīvot jau visā visumā ir bīstami un kaitīgi! :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)