Par labu LV un Diena

Par labu Latviju portāla redaktors par Demakovas kritiku: "Arī avīzei Diena būtu pēdējais laiks sekot līdzi modei – ja tā var izteikties. Jo šī avīze tomēr Latvijā ir ļoti nozīmīgs un daudziem sirdij tuvs informācijas avots. Tādēļ tikai ar prieku var uzņemt ziņas par restrukturizāciju un lielajām pūlēm, ko avīzes jaunie īpašnieki pieliek šī medija sakārtošanai – lai tas atgūtu savu kādreizējo uzticamību ne tikai lasītāju, bet arī pašu žurnālistu vidū. Lai šī avīze atkal kļūtu par modes lietu, nevis sen aizgājušiem laikiem piedienīgu propogandēšanu un mazizglītotiem žurnālistiem. Tas pavisam noteikti vairs nav modē 2010. gada vasaras/rudens sezonā." http://parlabulatviju.lv/archives/970

Gaidu, kad Nils Sakss arī uzrakstīs sleju par Pujāta izteikumiem viņa sakarā...

Comments

paldies par linku! zināšu.
LOL
"Dzīvot pretdabiski kādu brīdi var šķist aizraujoši – it īpaši laikā, kad esi jauns un šķiet – šī dzīve nekad nebeigsies. Tomēr dzīvot vienos jokos nozīmē likt šķēršļus pašam savā dzīves ceļā – ceļā uz laimi, ceļā uz jēgpilnu eksistenci un visbeidzot – ceļā uz pestīšanu. Tās ir lietas, ar kurām nedrīkst jokot. Diemžēl tās arī ir lietas, pret kurām cilvēki mēdz izturēties bezatbildīgi.

Tādēļ ar tagadējo dzīves pieredzi es piedāvāju ikvienam izlasīt vienīgo pilnīgo grāmatu. Grāmatu, kuras autors nav vis kāds jokdaris, niekkalbis un naudaskārs liberālis. Bet grāmatu, kuras Autors ir reizē arī šī Visuma autors. Tādēļ tajā – un tikai tajā – paslēpta atslēga uz patiesība. Es ikvienam bez maksas piedāvāju saņemt Bībeli. Un to izlasīt. Ja ir tāda nepieciešamība, sazinieties."

Nebrīnīšos, ja šitam džekam pēc kāda laika nokaltīs labā roka.

July 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba