[info]areems wrote
on February 26th, 2010 at 02:10 pm

pārmetums vietā, un ar tā kritiku (aizstāvot embodied cognition), iespējams, uzstāsies divi studenti. "kas notiek galvā" arī tāpēc, ka konferences budžets ir pārāk niecīgs (150 Ls), lai mēs varētu to tērēt reklāmai. labākajās Latvijas filozofijas tradīcijās, nekaunīgi apspēlēsim līdzību ar "kas notiek Latvijā", jo "kas notiek < >" man saistās ar izziņu tīri latviskā garā.

call for papers rīkot agrāk nevarējām nekādi, jo budžets tika apstiprināts tikai pirms divām nedēļām. uzreiz pēc tam gājām pie Šķiltera, kurš laipni piekrita palīdzēt. esam uzrunājuši vairākus pasniedzējus & ieinteresētos, gatavību uzstāties izrādījuši jau ~10 cilvēki, to skaitā Šķilters, Svece, Kačans, Šuvajevs (par to, kāpēc Dekarts nebija duālists vai bezapziņu), Signe Mežinska (par cognitive enhancement), Signe C. (http://twitter.com/simbelsim / [info]simbel) par to pašu embodied congition, Ingmārs F. par kaut ko līdzīgu (http://twitter.com/tepirs / [info]eto_silo), Reinis I. par hvz ko (http://twitter.com/slikts / [info]fatalis), kā arī (šeit ir lielāka jautājumzīme) saintelogi un kāda kristiešu sekta, ko vakar uzrunāju Grāmata 2010. es pats plānoju runāt par "mind" latviskošanu.

kā redzi, varētu būt diezgan interesanti. piebildīšu arī ka to štelli nevajadzētu uztvert pārāk nopietni, jo tā tomēr būs studentu konference (vislabākajā gadījumā, viesi uzstātos pamīšus ar studentiem (lai puse nenotinās uzreiz pēc keynote runātājiem)). referātus/slaidus pēc tam varēs pieslīpēt un publicēt internetā, taču nekādu citu iespēju publicēties piedāvāt nevaram. arī runāšanas laiks visdrīzāk būs ne ilgāks par pusstundu, lai neatbaidītu studentus. pagājšgad studentu konferences (par mūžīgo filozofiju) cfp notika divas nedēļas pirms tās. darbus neiesūtīja neviens (d'oh) un tā nenotika vispār. šogad pie stūres ir citi

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

July 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba