October 14th, 2010

ZZS laika relativitāte jeb kā nepildīt vēlētājiem solīto

ZZS priekšvēlēšanu programma: "Tuvākajā laikā izvest Latvijas karavīrus no Afganistānas." (Teksts)

Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) valde pirmdien nolēma atbalstīt Latvijas karavīru dalības pagarināšanu starptautisko atbalsta spēku misijā Afganistānā, portālu "Delfi" informēja ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis. (Teksts)

jo tika solīts arī šis:
Ar aktīvu ārpolitiku stiprināt valsts drošību un sadarbību ar ārvalstīm.(Teksts)

www.cieti.lv

Dāldera izglītība un lekcijas

"I.Dālderis arī uzskata, ka studijas viņam netraucē ikdienas darbu vadot ministrijas nozari. Lekcijas notiekot piektdienas un sestdienas rītos, nevis visu nedēļu un katru dienu, līdz ar to “teorētiski tas ir savienojams ar ministra darba pienākumiem”."

Šoreiz piekrītu K.Sedleniekam: "Tā jau ir gan, bet ja ministra ideālā mācību nedēļa sastāv tikai no lekcijām, kuras ir minētajā nedēļas nogalē un tā pat  domā šīs mācību iestādes vadība, tad nepieciešams steidzīgi iesūtīt kādu pārbaudi, lai noskaidro, par ko tieši studenti saņem diplomus. Lieta tā, ka saskaņā ar Latvijas likumiem pilna laika studentam vai viņš būtu bakalaurs vai maģistrs, mācībām jāvelta 40 stundas nedēļā (vai aptuveni tā). Daļu, bet ne vairāk kā pusi, no šī laika aizņem kontaktstundas. Ja nu maģistrants Dālderis tik tiešām velta tik daudz mācību darbam, tad ministrs Dālderis tomēr varētu diezgan nopietni ciest un otrādi. Tomēr izskatās, ka (ja neskaita to, ka viņš vispār uz lekcijām neesot gājis) ministrs ar maģistrantūras studijām saprot tikai pasēdēšanu lekcijās piektdienu vakaros un sestdienu rītos." (viss teksts)

July 2018

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba