05 January 2018 @ 09:10 am
 
kāpēc devi, programmētāji un visi citi it džeki tiek uzskatīti par kaut kādiem dieviem un viņiem tiek piedots un atvainots gandrīz viss? meitenes vienmēr uzvedas normāli, bet tieši vīrieši parasti ir slinki un iedomīgi. ne jau visi un ne jau vienmēr, protams, bet pārsvarā. un to man stāsta arī draugi, kas strādā citur. kāpēc?
 
 
( Post a new comment )
(Anonymous) on January 5th, 2018 - 12:14 pm
redz kā, izrādās, ka ir kaut kāda robeža, līdz kuram šo čaļu darbs un zināšanas ir svarīgākas, nekā jobanā attieksme, kādu viņi ieņem. pēc tās, protams, daudzus sūta gan jau arī nah
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on January 5th, 2018 - 12:19 pm
protams, tieši par to arī šis ieraksts. uzņēmumā, kur strādaju, tas tieši tā tiek uztverts - "devi jau ir tādi introvertāki, ko mēs tur", "devi tik aizņemti, priecājies, ka vispār palīdz" utt. esmu redzējusi, ka atlaiž arī, ja pavisam mīksto liek, bet to pacieš daudz ilgāk un vairāk, nekā, ja runa būtu par citiem darbiniekiem. nevaru tikai saprast, kas besī vairāk - uzņēmuma vai vairuma šo džeku attieksme.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on January 5th, 2018 - 12:22 pm
da man bija džeks, kurš vienīgais drīkstēja darba vietā būt pālī un regulāri neierasties laikā. viņš tāpat bija talantīgākais no bārmeņiem, kuram reāli piedāvāja to vietu vēlāk vadīt, bet nepaspēja, jo atklāja, ka viņš mahinējas ar uzņēmuma līdzekļiem. TAS nevis jebkas cits darba devējam bija pēdējais piliens.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on January 5th, 2018 - 12:25 pm
tas atgādina bēbīšus, kas taustās, lai saprastu, cik tālu var iet. kāpēc nevar vienkārši uzvesties normāli?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on January 5th, 2018 - 12:29 pm
Ne gluži bēbīši, bet "nenobrieduši" būs īstais vārds. Katram jau tas spēriens par to, ka jābeidz ākstīties un jāpieiet savām rīcībām ar atbildību par sekām pienāk noteiktā laikā. Citiem – ļoti vēlu vai nekad.
(Reply) (Parent) (Link)