kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 3rd, 2014|11:48 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nedēļas nogales bilance:
1) peldseszona atklāta. ofišalī :) Vakarbuļļiem būt!

2) Dream Theater vakar norāva jumtu! Akkunks!!Akkunks!!!! 50gadīgi vīri kapā kā šujmašīnas. Tiku pie pašas barjeras (jāteic, ka Viļņas arēna bija patīkami nepārbāzta), un Džons Petruči virpināja savas solopasāžas tieši pusotra metra attālumā. Veselas 2 reizes pat bija acu kontakts, un viņš TĀ (profesionāla un atstrādāta skatuves koķetērija) pasmaidīja, vecais vells tāds! Uzsita piemirsto grūpijas asins garšu.
Un tad, protams, nāca Mangini solopriekšnesums - cilvēks, kura dēļ es vispār uz visu šito braucu. Bungu komplekts kā neliels kosmosa kuģis, un fizkultūras paraugstunda solītajā Enigma Machine soliņā. Sajūsmas šermuļi.
Tagad vēl atliek cerēt šajā Eiropas malā ieraudzīt Portnoju un Levinu ar Liquid Tension Experiment un laime progresīvajā žanrā būs pilnīga iegūta.
4.04. galu galā jau biļetītes kabatā uz Krimsonu projektu. Brufords būs, Levins būs, ko vēl no dzīves var vēlēties?! Fripu ja nu vienīgi. Un cerēt, ka Deivids Bovijs arī vēl kādreiz uzkāps uz skatuves.
linkpost comment

Comments:
From:[info]ceezija_stienis
Date:March 3rd, 2014 - 01:04 pm
(Link)
Biju palaidis garām, ka Mike Portnoy jau vairākus gadus tur nespēlē. Bet vispār neesmu īsts ansambļa cienītājs.
Vai tad Krimsonu projektā Brufords būs? Šķiet, nē. Nu, Levinu Rīgā varēs ieraudzīt divas reizes - ja nemaldos, viņš arī Pītera Geibriela pavadošajā sastāvā spēlēs. Vispār laikam uz Crimson ProjeKCt negribu iet; 2003. gadā kongresu namā Fripu redzēju, un domāju, ka man ar to pilnīgi pietiek, un šo bez viņa klātbūtnes nevajag.
From:[info]ernuerna
Date:March 3rd, 2014 - 01:11 pm
(Link)
jap, mana kļūda. Pat Mastelotto ir, bet Brufords nē. Es arī biju 2003. gada koncertā. Man pat biļete vēl ir saglabājusies.

Portnojs vairs nav kopš 2010. gada. Youtube ir interesanti materiāli, kā DT meklēja nākamo bundzinieku Portnoja vietā.
From:[info]ceezija_stienis
Date:March 3rd, 2014 - 01:19 pm
(Link)
Vispār Portnoja uzvārdu laikam piefiksēju vēl pirms DT vispār biju dzirdējis - viņš kaut kādās labāko progresīvā roka bundzinieku aptaujās pa augšgalu dzīvojās, ja nemaldos.
From:[info]ernuerna
Date:March 3rd, 2014 - 01:46 pm
(Link)
ir, ir! Jau kādus desmitus gadu viens no šī brīža pasaules ze bundziniekiem. Meistarība un talants.