es to sen neesmu darījusi, piemirstas

Es tikko atcerējos, ka ir tāda sajūta kā iemīlēšanās, ziniet, ja neviens neatgādina un ilgāku laiku neklausās mūziku ar vokālo pavadījumu, kurā nemitīgi kaut kādā veidā kāds tev cenšas par to atgādināt, tad piemirstas. Nu goda vārds! Varu likt abas rokas uz sirds un apzvērēt, ka mana sirds un dvēsele jau ilgāku laiku un aizmirsu, ka šādas jūtas vispār eksistē. Mazliet savādi, it kā. Bet es neesmu romantiskā varone no 18.gs. mīlasstāstiem, un arī negribētu būt.
Sapratu, ka ir tik viegli...gan aizmirst par svētās siržvienības eksistenci, gan par to, ka man tā varētu būt vajadzīga. Tā nudien ir vieglāk. Ellišķīgi ērti un izdevīgi. Jūtos kā zivs ūdenī.

Isn't it ironic?Just a little bit. Perhaps it may be so, maybe baby.

Comments

"Varu likt abas rokas uz sirds un apzvērēt, ka mana sirds un dvēsele jau ilgāku laiku un aizmirsu, ka šādas jūtas vispār eksistē."

Nu ļotiļoti piekrītu. :) Un man mazliet šķiet, ka tā pat ir labāk.
pamanīju, ka esmu izlaidusi tajā teikumā pa vidu iespraudumu savā nakts marasmā, bet tas nekas, galvenais, ka doma skaidra.

un jā, es piekrītu tieši tikpat ļoti (:
ir vieglāk
Ir vieglāk, taisnība, bet noteikti neveselīgāk. Neveselīgāk nevis miesai, bet tieši raksturam, domām un dvēselei.
Droši vien, ka tev ir taisnība, bet vismaz ir veselīgs miegs, attīrīts no liekām domām.
Veseliigs miegs jau nav izsleedzams no miilestiibas. Tu piekritiisi. Jautaajums tikai, kaada taa miilestiiba. Vai taa maz buutu miilestiiba u.t.t.
Tā gan, jā.

December 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by Sviesta Ciba