28 August 2006 @ 05:23 pm
ou, jeezus!  
galvenais ir izdariits -
ir atrasts leetais kjiinieshu veikals, kur var nopirkt riisus 10 kg iepakojumaa par 4,5 eiro.
ir dabuuta normaala dziivoshana veel remonteejamaa maajaa, kur muusu istaba jau ir gatava. ir liela liela gulta, ir galds un divi klubkreesli, ir tv un vakara saule. pietiek!
ir piedziivota pirmaa komponistu tikshanaas, un vinji visi tieshaam ir pilniigi giiki.

vispaar, akadeemijaa ir eskalatori, ir lifti, ir daudz colas automaatu, un piipeetava ir milziigs balkons, kas aptver pusi devinjstaaviigaas eekas piektaa staava aarpuses. uz ielaam 25% skjiibo, 25% melno, 25% lakataino (resp - indieshi un musulmanji), un tad paari paliekoshie ir balti un parasti cilveeki. vakar kaut kaa traapiijos kjiinieshu sveetkos, redzeeju teaatri, modes skati un arii kaut kaadu deju uzvedumu. veel uz ielas skatiijos lellju teaatri, skraidiiju pa veikaliem, peerkot dreebju pakaramos un mekleejot svechturus. neaimirsiisim miimus un kliedzoshos melonju paardeveejus. ak, jaa - uz tirgu arii bijaam. nenormaali augstas cenas, tachu garshiigi, garshiigi. (starp citu - mango tieshaam vajag tikai iegriezt un ver valjaa!)

uz ielaam neesmu dzirdeejusi nevienu kliedzienu, beernu raudaashanu vai striidu. vinji visi sveicinas, un arii ar mums, kas noteikti nepretendee uz shiis pilseetas patstaaviigajiem iedziivotaajiem. un, protams, ka es jau biju shopingaa.

gaajeeju paarejas ir sveetaakas par dievu, un te dievu ir daudz. holandiski maaku pateikt - "peerku", "iziireeju", "vistas fileja" un "mistkaste". "paldies" laikam naaks veelaak..

dziivojam piecpadsmit minuushu gaajienaa no akadeemijas, bet jaareekjina triisdesmit. jo tu nekad nevari zinaat, kad saaks nenormaali gaazt vai pacels tiltu. eedam? to, kas ir leeti un labi. un tikai divas reizes dienaa.

jebkuraa gadiijumaa - es esmu apmierinaata kaa trolejbuss (kaut gan te taadu nav), vieniigais - ir patieshaam garlaiciigi. maaciibas, kaa mani apskaidroja pedagogi, aatraak par pusseptembri nemaz nesaaksies, taatad atliek vien turpinaat pa vakariem, dienaam un riitiem ar kalvi risinaat krustvaardu miiklas vai pljaapaat par vecaam daarzinjskolas intrigaam .. :)

varbuut saakshu izshuut..
Tags:
 
 
troksnis: placebo - nr 10 no meds
 
 
( Post a new comment )
[info]krishy on August 28th, 2006 - 06:54 pm
čainīzeru fiesta un 25procentīgi meloņu pārdevēji uz paceļamā tilta. garlaicīgi? hmm...
(Reply) (Thread) (Link)
nedaudz par īsu[info]eovina on August 30th, 2006 - 03:04 pm
vakaros? jaa

bet tagad mums ir kabelteleviizija, un vismaz vakaros var skatiities stulbus amerikaanju seksa realitaates shovus.
(Reply) (Parent) (Link)
martonella[info]martonella on August 28th, 2006 - 07:20 pm
Kalvis arī tur?
Nu, izklausās jau interesanti, kaut saki, ka garlaicīgi. :)
(Reply) (Link)
[info]daavis_r on August 28th, 2006 - 08:27 pm
maaciibas tak laikam buus angliski, a?
hmmm, garlaiciigi ... gan jau saakoties maaciibaam paliks interesantaak ;P
(Reply) (Link)