.i lost something on the way to wherever i am today. .

es laikam esmu ļoti nepatriotiska, jo man nepatīk ne hokejs, ne PV, ne dziesmu svētki, ne eirovīzija, ne vietējo televīziju šovi, man nepatīk arī likteņa līdumnieki vai straumēni. man liekas, ka tām visām lietām ir zināma saikne ar LV identitāti un tēlu, tāpēc es jūtos mazliet dīvaini, dzirdot cilvēkus jūsmīgi runājam par to visu, kas mani atstāj vienaldzīgu. varbūt tas tā, tāpēc ka es tomēr domāju, ka esmu patriote.
Tags:

Comments

+1
Man šķiet, ka patriotisms ir savas dzimtenes mīlestība un nav ieliekams materiālos rāmjos. Un no Tevis nosauktajām lietām man patiktu vienīgi dziesmu svētki, bet man šķiet, ka tie neveido manu patriotismu, jo tie vienkārši ir tāpat kā 11 un 18. novembris.
Vai, ja tā nebūtu es nevarētu lietot vārdu "patriotisms"? Tās taču ir tikai lietas.
daļēji jā, bet - kas ir dzimtene???
Nu nav jau vērts par to iespringt. Tukša sviesta kulšana tas t.s "patriotisms"
kā kuram. man ir svarīgi apzināties to, kas es esmu un to,
kas es neesmu. un daļa no tā ir vieta, kur es esmu dzimusi, tāpēc ka tas ir tur, kur es dabiski iederos. i don't wanna go against laws of nature.

ģimene, dzimtene - tās ir man ir vērtības. kosmopolītisms un pilnīga brīvība skan lieliski, bet tā var dziedāt tikai lenons - nojauksim jebkuras robežas, nekādas debesis, nekāda elle. realitātē tā nenotiek.

i'm gettin' too philosophical. screw it.
Man jau liekas, ka tu pati atbildēji uz jautājumu, kas ir dzimtene, lai gan tas viss ir tik individuāli.
Varbūt tās ir sajūtas un atmiņas?

March 2012

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by Sviesta Ciba