Princese Zeltīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:15: beidzot ir vasara. tāda tumši zaļa un smaržīga, laikam, ka smaržo pēc aronijām.
Braucām uz tām Sinepēm un to Medu, un interesanti braucām. Braucu kopā ar Ievu pārpildītā vilcienā un jutos ārkārtīgi dīvaini - vēderā bija tā sajūta,kad man bija 13 un mani palaida uz pirmo festivālu. Blakus vilcienā sēdēja mazs kaķītis, kurš trīcēja. Bet ne par to ir stāsts. Ir tāds miests Jaunkalsnava, pa ceļam uz Madonu, agrāk, kad bijām mazākas, mēs ar Ievu tur bieži braucām, jo nu vide savādāka un puiši citi, nu un tur jau mums bija daudz piedzīvojumi. Braucām garām un secinājām, ka nekas jau nav mainījies - vietējie vēljoprojām sagaida vienīgo vilcienu dienā ar lielu interesi un pārbauda katru ārā izkāpušo svešinieku ;). Nonācām Madonā, mīļi iedzērām un bezgala jauki pavadījām vakaru, izlēkājos plikām kājām pie vienalga kā, izbļaustījos pie Vergi vergo un nepaņēmu jaku, tad kad vajadzēja. Vilciens piecos no rīta, pirms tam piedāvājums nopeldēties ar vietējiem un tīrs akas ūdens, arī no vietējiem. Agrs rīts Koknesē. Daudzi suņi Kokneses ielās, Reksis Bukanons un Daiga Andersone suņu patruļā. Noguļu veselu stundu un mani ceļ augšā taisīt rosolu un gaļas šmorēt, jo Mārtiņš svin 20 gadu dzimumdienu. Vāru un tīru visu dienu, līdz ierodas jaukie cilvēki. Spēlējām futbolu (Vafeles pret Sak end gou), peldējāmies pilnīgām tumsā, ēdām šaslikus medus mērcē un taisījām trikus ar pacelšanos gaisā. Un tad vēl jaukā saruna uz trepītēm un turam valsti. Melnbalts, agrs ārkārtīgi burvīgs rīts - paldies, Mārtiņ ;). Tad jau vienpadsmitos augšā, paēst, paspēlēt bumbiņas un uz pilsdrupām. Tikko aizvadīti pēdējie viesi un jūtos burvīgi. Viena pati mājās. Viena pati ar kaudzi labu bilžu un nogurušām kājām. Lūk, tādu dienu dēļ ir vērts dzīvot. Un vēl pie manis ir atstāta grāmata, kurā ir rakstīts tā: "Nebaidies no atvadām. Tās nepieciešamas, lai atkal varētu satikties. Un ar tiem, kas ir draugi, tu noteikti atkal satiksies pēc dažiem mirkļiem vai dažiem mūžiem."
To es atcerēšos vienmēr.

Comments

[User Picture]
From:[info]terrible_lie
Date:17. Jūlijs 2005 - 17:23
(Link)
vai tik tā nav mana grāmata, kas atstāta :)
tajā par vienu citu grāmatu tika teikts - ja tevi māc kāds jautājums, atver šo grāmatu un izlasi, ko esi atvēris - tā būs tava atbilde

jautājuma varbūt tev nebija, taču ir atbilde
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:17. Jūlijs 2005 - 22:19
(Link)
:) zini, Tevi man ieteica, kā lieliskāko nomierinātāju.:)
[User Picture]
From:[info]elina
Date:17. Jūlijs 2005 - 22:27
(Link)
mani?
kas tad?
;)
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:17. Jūlijs 2005 - 22:31
(Link)
Uks. :)
Kad sūdzējos, ka nevarēšu tikt nevienā augstskolā.
Zini, kā... Man A anglenē un visos pārējos C.
[User Picture]
From:[info]elina
Date:18. Jūlijs 2005 - 10:30
(Link)
bet patiešām ir muļķīgi pārdzīvot par ko tādu! iedomājies, man bija gandrīz tieši tāpat kā tev un vienalga tiku iekš, piemēram Lu szf, KUR KONKURSS BIJA 23 CILVĒKI UZ VIENU VIETU. tADGAD JAU NORMĀLĀS SKOLAS VIENALGA PATUR KAUT KĀDUS VĒL PĀRBAUDĪJUMUS, jo eksāmeni jau zin kā - viss atkarīgs no labotājiem, tomēr.
[User Picture]
From:[info]austrinjsh
Date:26. Jūlijs 2005 - 17:57
(Link)
nu jā. tagad ir 100 cilvēki uz vienu vietu. smagi..
[User Picture]
From:[info]sarma
Date:17. Jūlijs 2005 - 23:09
(Link)
man tas citāts nu ļoti patīk. ir arī kāds autors?
[User Picture]
From:[info]elina
Date:18. Jūlijs 2005 - 10:28
(Link)
Ričards Bahs - Ilūzijas
From:[info]mazzaa
Date:18. Jūlijs 2005 - 02:08
(Link)
kas ir autors? kas tā par grāmatu?
[User Picture]
From:[info]elina
Date:18. Jūlijs 2005 - 10:28
(Link)
Ričards Bahs - Ilūzijas
From:[info]mazzaa
Date:18. Jūlijs 2005 - 11:13
(Link)
sk
Powered by Sviesta Ciba