Princese Zeltīte

[info]redrum @ 19:35: tas labi. domaaju, ka tu man veel vairaakus gadus (iistos) nevareesi izraadiit pretestiibu pat mazaako.
es tev ieteiktu izdariit paaris lietas

1. pasties kaadaa poziicijaa tev speelee tas Konraads Krievs un Jevgeenijs Darkevichs. Ja vinji ir vienas poziicijas paarstaavji (uzbruceeji, aizsargi, vidusspeeleetaaji vai vaartsargi, tad tev vajadzeetu treneet tieshi to poziiciju, jo vinji izskataas diezgan sakariigi).
2. Nopeerc labu treneri (var izvilkt to treneri, ja nezini kaa to dariit, tad vari paprasiit man. vajag lai treneris ir - treneris, kura kvalifikāciju var novērtēt ar labi. liidera dotiibas "vaaji". taa luuk. taads buutu minimaalais kaads tev vajadziigs lai kaut kas notiktos uz priekshu :)))
3. shajaa speelee pats svariigaakais ir treninjsh, jo ar to tu vari pelniit ljoti daudz naudas un uzlabot komandu. Uzvaras pat nav tik svariigas. Grupa tev diezgan vaaja un zemaak nekur nokrist nevari, taapeec ieteiktu lasiit visaadus gaidus prieksh newbijiem :)) ljoti labs ir www.hottrick.org tur ir platypus guide (par visu ko vajadzeetu zinaat jaunajiem).

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba