Princese Zeltīte

[info]buks @ 15:00: vienmeer laipni
Man domaat, tev jaapaluukojas, ko LR no visa taa ieguust, ij ko zaudee, jo saakt skaldiit matus, mekleejot Vashingtonas motivaaciju, buutu bezjeedziigi - ASV katru gadu kaut kur karo, mums nav info, lai ko par patiesajiem motiiviem un iemesliem spriestu.

Veel jau vareetu taa emocionaali paluukoties uz terorisma aspektu. Iraakas sunniiti gan nekad nav bijushi saistiiti ar teroru, jo pamataa visi islama teroristu grupeejumi ir shiiti. Tachu te paraadaas aspekts, ka araabu pasaulee piepeshi uzzinaajushi par taadu Latviju, kura politiski un militaari atbalstiijusi un piedaliijusies shai akcijaa. Ja kaadus trakos maac veelmiite dot atbildes triecienu NATO, tad skaidrs, ka sitiss pa kaadu NATO daliibvalstu keedes vaajaako posmu... jo iistajiem fiireriem klaat netikt. Vo kauch kaa man nepatikots, ja kaads vahabiits tagad, uzzinaajis par taadas naidiigas LR eksistenci, atkultos ar trotila chemodaaninju uz Riigu. Tachu taa ir tikai teoreetiska iespeejamiiba, pie tam mazticama. Taa kaa nez vai apluukoshanas veerta.

Vidusmeera musulmanim Francija, Vaacija tagad liekas draudziigas valstis. Un pat pret Spaaniju shim nebuus kaada nepatika, jo tur kaut vai aizvakar paarsimttuukstoshi izgaajushi pretkara demonstraacijaa. Savukaart, ja vinjsh pat dzirdeejis par taadu Latviju, tad kaa par araabu pasaulei naidiigu valsti. Aber emocionaala patika/nepatika lielu lomu speelee kaut vai businesaa, tb ja buus jaaizveelaas, kam pasuutiit tiltu buuveet, tad attieciigais Emiraatu businesmens driizaak pasuutiis to vaacieshiem, nekaa celtniekiem no Latvijas. Siikumi, aber no siikumiem pasaule sastaav.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba