Comments
Pa lielam nekas vairs nepietrūkst. rupjmaizi neēdu Latvijā, tāpēc nepietrūkst arī svešumā. taču aizbraucot uz LV, pirmais, kam klūpu virsū, ir visādi ar gaļu pildīti pīrādziņi (parastie, buljona un tie mazie, kas Rimi), siera bulciņas, standziņas, selgas cepumu-biezpiena mājiņas ar marmelādēm (kā bērnudārzā:), magoņmaizītes, biezpiena sieriņi, siļķe kažokā, Lido bute vai tā zive ar burkāniem + kartupeļu salmiņi, rasols (sastāvdaļas būtu arī te, bet tādu majonēzi, kā vajadzētu, nevar sadabūt). un asinsdesu labu labo var mierīgi dabūt arī te, jo skaitās vietējā specialitāte, ko ēd ar kartupeļu wedges un kalvadosā apceptiem āboliem...