Princese Zeltīte

[info]anna @ 02:44: oho, par to 3/4 piebēršanu tas man ir jaunums. tikai, pērkot jaunāko ķirbi, pamācībā bija rakstīts, ka jāpieber pilnu, jāaplej un tad jāiztīra.

un kas tad sanāk tā "viena porcija mates" - vienam un tam pašam mates daudzumam atkārtoti lej virsū ūdeni, kamēr vēl labi garšo? vai arī ikreiz pieber vēl nedaudz klāt?

un, ja jau lej tik maz ūdeni, tad nesanāk tā, ka padzēriens arī ļoti maz (īsam brīdim) sanāk?

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba