tikko apēdu pilnu šķīvi ar mellenēm. :
10 litri vēl stāv virtuvē uz grīdas. jezu, bet nelien vairs.
un vispār šis ir burvīgs laiks - pilns ar ogām - ķirši, zemenes, upenes, mellenes, jāņogas, avanes - viss pa pilno, spēj tik ēst.
Ābeles un bumbieres arī tik pilniem augļu zariem, ka jāstutē ar kokiem no apakšas, lai nenolūztu zari.
Rīt pa dienu mēģināšu taisīt jāņogu vīnu.
10 litri vēl stāv virtuvē uz grīdas. jezu, bet nelien vairs.
un vispār šis ir burvīgs laiks - pilns ar ogām - ķirši, zemenes, upenes, mellenes, jāņogas, avanes - viss pa pilno, spēj tik ēst.
Ābeles un bumbieres arī tik pilniem augļu zariem, ka jāstutē ar kokiem no apakšas, lai nenolūztu zari.
Rīt pa dienu mēģināšu taisīt jāņogu vīnu.
Comments
:>
a ko es tai Rīgā :))
bet vispār braukšu jau gan, mevar bez Mārcīš tik ilgi. Bet nu līdz tam mellenes jau būs sataisītas ievārījumos un vīnos :)
a ko es tai Rīgā :))
bet vispār braukšu jau gan, mevar bez Mārcīš tik ilgi. Bet nu līdz tam mellenes jau būs sataisītas ievārījumos un vīnos :)
(Reply to this) (Parent)
paklau, es atdzeros, ka pagājšgad tiku dzirdējis k-ko par pieneņu vīnu, vai ko tml. mh?
(Reply to this) (Thread)