There's life - fever! [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

fever! [Feb. 13th, 2010|02:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

LTV7 jau kādu pusstundu (vai varbūt ilgāk) rāda kaut ko, kas atgādina 80, 90.to un agro 2000.popkultūras retrospekciju vienlaicīgi.

2:41 Tikko ar slotu un lampu slidoja Hamiltons (tas kurš Skots), tagad fonogrammē Agilera. paspēju ieraudzīt arī stepu. Programmā rakstīts - Olimpiskais koncerts.

2:48 Bondžovi ietinas ASV karogā.

2:51 Itāļi prezentē savus 80to hītus, klasiskās mūzikas remiksus un vicinās ar karogiem, un demonstrē patiešām aukstas modes (smukas, bet dāmām slīdēja).

2:57 Dzied mazi bērni. Es tiešām pēc ievada gaidīju 'Every sperm is sacred'.

Saprotu jau, kompilācijas un atskati, pēc tiem viss liksies oriģināls un tradicionāli (post)moderns. Man pietiktu ar kaut ko skaistu un mazāk baltu.

upd. sagaidīju. specefekti! un krāsas! tikai, kad skatīsieties atkārtojumu, izvēlaties paši savu skaņceliņu.

upd.13.02.paskaidrošu skeptiskajiem - pirms vankūveras šova ltv7 bija nolēmis atgādināt, cik ļoti drausmīgas idejas tika bīdītas agrāko gadu O-ceremonijās. Aktuālā šova galvenās problēmas ir jau pieminētā skaņa, steps (again!) un ļoti par daudz aborigēnu. Pievērst uzmanību vaļiem un ziemeļblāzmai, tie ir vienīgie pārsteidzošie elementi, ko kautrīgi pieminēt sarunās ar pasvešiem cilvēkiem neērta klusuma brīžos.
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]starro
Date:February 13th, 2010 - 09:04 am
(Link)
redzeju no brizha, kad bondzhovi ietinas karogaa lidz italju estrades pirmajiem akordiem. un nekavejoshi partraucu skatities.
From:[info]special_r
Date:February 13th, 2010 - 02:23 pm
(Link)
vācijas tērpi - "..80, 90.to un agro 2000.popkultūras retrospekcija vienlaicīgi.." līdz zemei liecos