There's life - idealizācija pāri visam [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

idealizācija pāri visam [Sep. 18th, 2009|11:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[ausīs |David Byrne & Brian Eno - Poor Boy]

Pagājušas divas nedēļas kopš mācību un regulāra darba atsākšanas. Par studijām - citreiz, šoreiz par piedarbu, kā to apsolījos saukt iepriekš, jo ļoti labi saprotu, kas ir proper job, lai arī joprojām nespēju iedomāties darbu, kurš atbilstu manai kvalitāšu un trūkumu kombinācijai. Tāpēc pieteikumus visādiem darba konkursiem rakstu vien kaut kādu ienākumu kāres vadīts, nebrīnoties par retajiem intervijuzaicinājumiem un visai smieklīgajām pārrunām - es jau skolas debašu turnīru laikos sapratu, ka reizēm nemāku melot pat izšķirīgos brīžos, kas arī noteica manu gaitu īsumu šai virzienā.
Bet pie lietas - pa draugam tiku pie sarga-dežuranta vietu, maksā ļoti maz, bet regulāri un vēl kādi bonus netiešā veidā! Bez cilvēkvērošanas, kas diez vai kādreiz kļūs par rutīnu, esmu ieguvis izcilus apstākļus mācībām - divi ne-studiju gadi ir pietiekami, lai teju nedalītu uzmanību pāris stundu garumā vienam tekstam veltīt būtu kļuvis sarežģīti - un haltūrām, un krievu valodas prasmes uzlabošanai
Iepazīšanās ar cilvēkiem nu ir kļuvusi par nepieciešamību, sarunas - par vēl vienu glābiņu garlaicības brīžos. Visnotaļ upper-middle class ēku kompleksā, ko apdzīvo galvenokārt slāvi (ir, protams, arī latvieši un pa retam ārzemniekam) dzīvo arī kāds insultus pārcietis pensionārs, kam mātošanās nu jau sanāk labāk par staigāšanu, eksdesantnieks, kurš uz jaunajiem biezpiengalvām kaimiņos skatās ar nicinājumu un jautā, kāda atšķirība ir flīžu graizīšanai rīta agrumā no uz pretējā balkona sarīkotas gaļas cepšanas, nākošajā brīdī pārmetoties uz stāstu par teju vienreizlietojamajiem kukuruzņikiem Afganistanā, kuru iznīcināšana bija pavisam viegla - apliec ap motoru sprāgstvielas un - darīts, jo no kā ta tas viss taisīts? (es jau aizmirsu, no kā tieši, bet -kaut kā viegla, degoša un lēta). Bet vispār šīs te mājas esot cēluši idioti, tādu elektroinstalāciju viņš vēl nekad neesot redzējis. Bet tās ir personālijas, margināļi, kas nāk ar mani papļāpāt, daudz vairāk redzu cilvēkus, kuriem grūti vadīt auto, vienlaicīgi nerunājot pa mobilo, un nesūdzēties. Biju jau aizmirsis (vai biju kādreiz zinājis?), ka vidusslānim vislielāko diskomfortu rada variācijas pierastajās ērtībās un viņa attaisnojamo ienākumu-izdevumu izskaidrojuma apšaubīšana. Viņiem gan nepatiktu manas aizdomas, ka viņu slāņa piederību visspilgtāk attaino teju totāla (visi un visu) iepirkšana Maksimā - tuvuma, ne lētuma dēļ.
Diennakts maiņas ir viltīgas - iespējams, nekad tik tieši neesmu izjutis šī tā kā dabiskā, tā kā cilvēku definētā laikposma iedarbību. Vēl neesmu izvēlējies, strukturēt savu laiku vai ļauties impulsu un pienākumu sajaukuma noteikumiem. Blakus toshibai stāv stipras tējas krūze, Līčs, kaut kas no Frankfurtes skolas un kāda kolēģa atstāts krepīgs fantasy kr.val. (vidēji aizraujošs draņķis tā grāmata), tā pati toshiba neļauj izvēlēties starp gate music (ha ha) un serčikiem (tvinpīkas pirmsezonas fināla t.s. 'room service'!!!).
Jau pēc 80 stundām esmu pieradis pie šī rajona uz pilsētas robežas, kur gar musariem staigā mazdārziņnieki, siltumnīcu izejmateriālus cierēdami, un urlu vietā pa ielām klaiņo mazu riteņu-mazu braucēju pūlīši. Šorīt nestrādāja viens no liftiem un nedega trīs no parādes durvju lampiņām, un es aizbraucu mājās ar vienu no darba atslēgu saišķiem. Netīšām
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:September 19th, 2009 - 10:28 am
(Link)
es ļoti ceru, ka tev ir arī uniforma!!!

p.s. mm... tvinpīka...
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:September 19th, 2009 - 12:25 pm
(Link)
man nav arī steka, vien kabatas lukturītis :(
From:[info]special_r
Date:September 19th, 2009 - 05:45 pm
(Link)
apsveicu. - lielisks darbs :D
3 gadus savulaik nostrādāju līdzīgā - interesanti vērot, bet viegli ieslīdēt trulumā. parasti studentu vai idiņu darbs :D
par formu žēl, atdotu sava kaimiņa roku, lai redzētu Tevi formā.
From:[info]eerenpreiss
Date:September 19th, 2009 - 07:13 pm
(Link)
smējējs te! Ja Daži vēl Strādātu Šeit, par drošību neuztrauktos. Bet vismaz prieks, ka sekoju Tavās karjeras pēdās :)
From:[info]special_r
Date:September 19th, 2009 - 08:10 pm
(Link)
...un tagad Tu par to drošību dikti uztraucies?
bet vispār dikti patika vecais desantnieks - parasi, lai viņš Tev kaut kādus vecos afgāņu tuvcīņas paņēmienus iemāca, lai vari pretoties blēžiem (nekad nevaru atcerēties kā īsti sauca tos divus visīstākos pasaules blēžu no Karlsona).
[User Picture]
From:[info]biode
Date:September 20th, 2009 - 11:37 pm
(Link)
FILLE un RULLE taču!!!
From:[info]special_r
Date:September 21st, 2009 - 09:52 pm
(Link)
točna?
From:[info]chaika
Date:September 19th, 2009 - 06:05 pm
(Link)
a kas tev jādara, ja nu kas?
vnk jāizdara zvans?
From:[info]eerenpreiss
Date:September 19th, 2009 - 07:15 pm
(Link)
'Instrukcijā teikts "pārmetošs manu acu skatiens dienā/baterijas gaisma naktī viņu acīs ar vārdiem "Kam jūs tā?"' :)
Nē, ja nopietni, man tipa ir Pults.
From:[info]chaika
Date:September 19th, 2009 - 07:16 pm
(Link)
the magic pults?
nu bailīgi ir/bijis?
[User Picture]
From:[info]eerenpreiss
Date:September 19th, 2009 - 07:27 pm
(Link)
Balta Pults! Divām pogām!!

Man tik 3diennaktis ir bijušas, vienīgās bailes - no aizmigšanas, bet teica, ka tā, bišķiņ, nakts melnumā drīkstot. Tā arī esmu nolēmis - kad būs ļoti ļoti šausmīgi, iešu gulēt, kazi - pāries.
From:[info]chaika
Date:September 19th, 2009 - 07:44 pm
(Link)
:))))
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:September 20th, 2009 - 10:01 am
(Link)
es saku - taisi drāmu, ka viņi uztver drošību kā joku! saki, ka tev vajag vismaz ložmetēju vai automātu!