There's life - pēc dienasgrāmatas slakterkomentāra, PME [entries|archive|friends|userinfo]
re:

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

pēc dienasgrāmatas slakterkomentāra, PME [Dec. 8th, 2008|10:11 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Nu nez, man vakardienas provinciāļkaunemocijas par AS angļu valodas problēmām un šlipsi noteikti papildināja arī citas pārdomas. Nu, piemēram, kreisajā sānā kā asa sāpe sevi atgādināja kārtējā liecība-atgādinājums par to, ka valsts pārvaldē koalīcijpartijbļembaks pie krūts tiek saprasts kā sinomīms attiecīgā cilvēka kvalifikācijai pilnīgi jebkuram valsts pārvaldes postenim.

Tāpat ilgojos pēc kārtīga realpolitik ideoloģijas pārstāvja varasvīru padomnieku armijas rindās, kas spētu ieskaidrot saviem šefiem par to, ka plašsaziņas līdzekļi tiek dēvēti par ceturtā varu. Te nav svarīgi, kas uzskata un cik spēcīga tā vara ir. Šoreiz pietiktu ar atgādinājumu, ka citvalstu masu mediji nedanco pēc banānu republikas pelēko kardinālu stabules, un, ja vien tā nebūtu ierindas intervija (aizmirstama salīdzinoši mazā miljardu daudzuma dēļ), Bloomberg varētu saglabāt interesi par šo savdabīgo EiroSavienības valsts fenomenu, lai ar to satrauktu savus informācijas patērētājus Rietumvalstīs. Ziniet, tā un tā, ierēdņiem šai valstī ir obligāti jāapgūst visādi tur papildkursi, skolotājus atlaida bez augstākās izglītības savā pasniedzamajā priekšmetā un tāpat jāturpina vākt kredītpunkti tālākizglītības kursos. Tikmēr dažādos ministriju vadošajos posteņos tur ne vien 'ieceļas', bet arī gadiem 'darbojas' cilvēki ar, hmm, astoņdesmitajos gados iegūtām profesionālajām izglītībām (Nu nav taču dzirdēts par ministru papildizglītībām, ne?). Pa, novirzījos. Ja īsi - lai vai kā, uz spēcīgu informācijas aģentūru intervijām ir jāgatavojas, tiešām ģeniāls atklājums. Nu, pirms gadiem taču mītiskā VVF pamanījās salekties britu televīzijā, tiesa, ar pazīstamu provokatoru. Bet tagad taču smaidīgam mužikam bija jāatbild uz tādiem parasti domburiskiem jautājumiem, nu labi, angļu valodā.

Tāda žēlojama neprasme sarunāties un ieklausīties - tiešā un pārnestā nozīmē.

p.s. Jau vakar klausoties radās asociācija ar vidusskolas eksāmenu angļu valodā - tante sēž un uzdod jautājumus, puika šoreiz tiktu galā ar deskriptīviem teikumiem bez jelkādas analītikas. Bet nāpadziņš pinās, skatās apkārt un mēģina visu nokārtot ar savu dabisko šarmu, kas ieraksta versijā īstie vērtētāji nepamanīs. A puika nestreso, viņš taču no skolas nav izmests, bet par to vien viņam apsolīts jauns traktors.
linkh

Comments:
[User Picture]
From:[info]biode
Date:December 9th, 2008 - 07:52 pm

dažādi cilvēki pasaulē dzīvo ..

(Link)
jāsaka uzreiz - manu skatu arī baigi pievilka tā šlipse :) (kas zina, būtu šlipsi labi uzsējis.. nu labi, šoreiz laikam nē)

toties, ņemot vērā visaptverošos daudzos pelēkos notikumus visās malu malās katru dienu, tas tomēr (atkal) ir hīts, kas, kā daudzkur (blogos) jau minēts, varētu turpināt iet plašumā, pārveidojoties, piemēram, par brīnišķu jauniegādātā iPhone ringtonu un vēl viskaut ko tamlīdzīgu hhh


un vēl - man liekas, ka apzīmējums "mužiks" šeit ir pat mazliet par veselīgu teikts. man liekas, ka tas vienkārši ir kārtējais antiņa piemērs (uz kuru bargais tēvocis JG pukojas, krata bargi ar pirkstu, sak', puika par daudz izrunājies ((nemāku es te linkus likt, bet runa ir par rakstu šodien Apollo)), pilnīgi vai gatavs AS skabūzī slodzīt, dritvaikociņ! turpretī Tevis minētajā gadījumā gan jau VVF neviens tik atklāti nu, vismaz nevajadzētu, es domāju, labi, es neko neatminu par to.)

vispār šķiet, ka ne tikai esamība koalīcijā nodrošina pārliecību, ka vari būt par dajebko, bet jebkurš arī Saeimā varētu tikt ar pietiekami efektīv/gu PR gājienu un simbolisko priekšrocību (esošā atpazīstamība) kaudzīti (centienu iznākums gan galu galā var palikt neizprotams kā tas ir, piemēram, spēkavīra/deputāta gadījumā).

nu tā.
(((pilnīgi makaroni atdzisa un vīns uzsila, šitā reflektējot)))
From:[info]eerenpreiss
Date:December 9th, 2008 - 08:00 pm

Re: dažādi cilvēki pasaulē dzīvo ..

(Link)
Heh, Tu ir mani atfrendojusi, tagad nezinu, kā būt! Ēdiena krišana par upuri manteikumiem gan ir pavisam glaimojoša :)
[User Picture]
From:[info]biode
Date:December 9th, 2008 - 08:19 pm

Re: dažādi cilvēki pasaulē dzīvo ..

(Link)
ko es esmu ar Tevi izdarījusi??? kaut ko ļaunu atkal?

glaimojies, glaimojies, tas labi.

p.s. es joprojām te neko daudz nesaprotu, tāpēc nemāku ATKAL nekādus linkus salikt (shame on me, bet es izbaudu slaistes/obligātas neiedziļināšanās sajūtas priekus), bet jūzera dienasgramata dienasgrāmatā JAU var atrast linku uz dub remix ar nosaukumu "Slakteris - Okey Ai Vill Trai" par nu jau plaši apspriesto tēmu hhhhhhhhh
From:[info]eerenpreiss
Date:December 9th, 2008 - 11:32 pm

Re: dažādi cilvēki pasaulē dzīvo ..

(Link)
Slaistes? You owe me a story.