nelien. kas teu te sasodiic mekleejams :))) nee nu ja jau citaadi nevar... - Day

Thursday, November 10, 2005

12:39AM - peec pozitiivaam sarunaam

kaa man patiik taadi balti, puukaini (dzeina, piedod, piesavinos izteicienu, bet soreiz ne par tevi) poziiivi uzlaadeeti clveeki. seezh un staro... nekaadu probleemu, viss vienkaarshi, "nu ko Tu cepies?", "nekas nau taa veerts, lai par to reizeetos", "ja kaut kas neliekas kaartiibaa, te esi mazohoists"... "dziivee vajag dariit tikai to, ka spatiik"; "nevaig sevi mociit! ja kaut kas nepatiik, vienkaarshi ej prom no taa!"...

un vinjiem sasodiiti taisniiba! protams! katraa vaardaa!!! perfekti, taatad:

riitdien eju prom no - darba, maajas, siis sasodiitaas valsts un ... uiiii, blaa, aizmirsu pajautaat - bet UZ KURIENI?...

(comment on this)

11:47AM - ?

kaa tas ir - sevi miileet?

(10 comments | comment on this)

1:13PM - turp.

nespeeju sevi miileet darbaa :(

(2 comments | comment on this)

7:48PM - maajupceljaa

bastejkalna kokos putni. pilni zari kovaarnju un kjeerkaa. kreeslaa taa mazliet raganiski un baisi. bet tik skaisti. aarpraatiigi skaisti.
paaris minuutes un slota atkal uzprasaas uz lidoshanu...

(2 comments | comment on this)

10:47PM - ...

kaadreiz ir taa - ir slikti, slikti, slikti, viss apkaart griezhas lielaa melnaa putraa. viskaukaadas nebuushanas, neveiksmes un jau liekas - nekad vairs nebuus labi. kaa jau vienmeer - ja reiz bruuk, tad visaas frontes. veel skrien, veel meegjini kaut ko saglaabt. kjer vienu, otru. nekas neizdodas. un tad... peekshnji visaa tajaa shurumbumaa notiek mazinjsh, klusinjsh klikshkjis... taa klusi. gandriiz nedzirdami. un peekshnji viss ir mainiijies. jau tajaa pashaa mirklii. nez no kurienes atpeld taads liels balts miers... un tu vienkashi zini - viss buus labi. kaut realitaatee veel nekas nav labi. patiesiibaa ir pat sliktaak nekaa ieprieksh. bet tu jau zini.... vienkaarshi zini.
es vienmer domaaju, kaads speeks tai mazajai, gandriiz nedzirdaamajai skanjai. "kliksh" taa, it kaa luuztu trausls zarinjsh. klusi bet tik noteikti un pabeigti - "kliksh". miilu sho skanju. ljoti.

(2 comments | comment on this)

10:49PM - par laiku

un veel es domaaju, kaa iemaaciities nokjert un ierakstiit to sajuutu, kad laiks iet leeni? visiem tachu kaadreiz beerniibaa tas gaaja lenaak. arii tagad, briizhos, kad Tu kaut ko gaidi... ja nav liidzi nekaa lasaama un tml. peekshnji stunda vairs nav viens mirklis, kaa visaa paareejaa laikaa. cibaa stunda ir viens mirklis. darbaa. tad, kad jaapaspej uz treninju... bet ja nu izdotos, piemeeram, skrienot, kaveejot, peeksjnji klakt - un paarsleegt sevi tajaa otraa rezhiimaa (kad seedi, gaidi) vai vareetu pastiept to pashu stundu un... varbuut pat nenokaveet?

(2 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day