Dachy ([info]duuduupiipii) wrote 22. Jūnijs 2011, 23:36
Kriminal inform.
Sāku pētīt Valsts Policijas mājaslapu. Atradu gan briesmīgus skatus - sadaļā "Policija lūdz palīdzību mirušu personu atpazīšanā (brīdinām par nepatīkamiem skatiem)", kā arī sāku pētīt sejas sadaļā "Meklējamie par noziedzīgiem nodarījumiem".

Šitas nav normāli:
"Vidzemes reģiona pārvalde meklē attēlā redzamo 1958.gadā dzimušo Jeru pagasta iedzīvotāju, bijušo Rūjienas domes deputātu Aigaru Birkavu. Policija informē, ka Aigars Birkavs atzīts par aizdomās turamo pēc vairākiem krimināllikuma pantiem: par izvarošanu, par pornogrāfiska vai erotiska rakstura materiālu izgatavošanu u.c."

Izrādās Interpola meklētie tusē pie mums:
"VP informē, ka no Interpola Kirgizstānas biroja saņemta informācija par Kirgizstānas prezidenta līdzgaitnieka Zhanybek Bakiev, dzimuša 1958.gadā izsludināšanu starptautiskajā meklēšanā, saistībā ar slepkavībām, kas notikušas 07.04.2010. Kirgizstānā, dodot pavēli šaut uz demonstrantiem. Saskaņā ar saņemtajām ziņām, minētā persona var uzturēties Latvijā."

Tur ir arī fotorobots, kas tiek turēts aizdomās par Daugavpils domes deputāte, vicemēra Grigorija Ņemcova slepkavību.

Un iešķībie Liepājā uzdarbojas:
"Liepājas PRPP meklē Ķīnas Tautas Republikas pilsoni Ce Zhang, dzimušu 1975.gadā par zādzības izdarīšanu Liepājā, Peldu ielā 54."

...bet vispār man liekas, ka es nepareizu lasāmvielu lasu pirms gulētiešanas un pirms līgošanas.... :D
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: