dziedamzars - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Uzmanību! Resurss. Jan. 4th, 2020|02:43 pm

dumshputns
Par to, ka uzmanība ir dārgākais resurss kā nupat ierakstīja [info]labvakar - īsti acāboli, kas nobola instagramu, un prātīgs ķermenis, kas uz to reaģē un kaut ko no tā izsecina, jā tas ir resurss. Tas kabatas lukturīša stars, ko metam apkārt. Un laiks. Laiks, ko pavadam, savu staru spīdinot. 
Šis kaut kā aizmeta mani uz atmiņām par Mēness Teātri, kuru lasīju, pilnībā pazūdot no savas laiktelpas. Kur elite spēlēja teātri, bet plebeji, nabagi, skatījās, un situācijai paliekot tādai, kāda nu tā palika, juka prātā. Tas ir labs sabiezinājums tam, kas notiek ar skrollētājiem. Tiem, kas cenšas izlasīt pasauli caur citu komentāriem un pieredzi. Skatīties uz ēnām tas ir, savu staru spīdzināt. 
Nākamā cilpa jau ienesa domu Capoeira vidē, kur visi spēlē un visi skatās. Esi spēlē, tad spēlē. Ar uzmanību, ar laiku, ar pamanīšanu, ar kustību, ar skaņu, ar prasmi vai neprasmi. 
Lūk, vēl viens pusformulēts iemesls sabiedrības atjaunošanai caur Permakultūras principiem. Spēle, kuru spēlē ar ieguvumiem, un kurai vajag, lai visi piedalās. Kā slieku armija, caur sevi visu izlaižot un ar to uzlabojot. 
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.