dziedamzars - The pollen path. [entries|archive|friends|userinfo]
putns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

The pollen path. [May. 5th, 2019|01:00 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir sēras. Tāds kā pamatstāvoklis, kuram pa virsu notiek viss cits, pārsvarā jau labs, un reizēm atkarībā no tulkojuma. Sēras par ekocīdu, par to, ka nedzirdu putnus un mušas, bet dzirdu mašīnas. Pat tad, kad pavasaris zied kā traks un skaistums ir visur, tam apakšā ir sēras. Es zinu arī, kad tas sākās, tā savādā sajūta, ka šis viss ir nepareizi, šie sakārtotie parki, sterilās ēkas, iepakotie produkti, atkritumi uz ielām un mūsos, liela daļa manas profesijas prasību un prakses.

Un vēl es ļoti gribu grāmatu "The pollen path", bet viņa nāktu no Amerikas, tālu, ilgi un dārgi.. Ziedputekšņu tuša ir gandrīz jau sataisīta, tāpat arī 60x papīra ruļļi, uz kā zīmēt. Vēl tikai jāuzraksta par šo, kāpēc tad es īsti vairākus mēnešus kā liela, slinka bite vācu tos putekšņus no paziņu lilijām un diviem floristiem.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:May 5th, 2019 - 10:04 am
(Link)
Reizēm meita medī grāmatas labdarības tīklos, tās varbūt lietotas, bet ļoti labā stāvoklī un cena arī uzreiz patīkamāka. Es protams nezinu vai šī būs pieejama, bet man ir gadījies atrast arī specifisku mākslas tehnikas literatūru.

Putekšņu tuša skan vilinoši :)
[User Picture]
From:[info]dumshputns
Date:May 5th, 2019 - 03:47 pm
(Link)
Cik nu skatos, nekur Eiropas kontinentā nav, bezmaz vai jāprasa Amerikas draugiem, lai samedī un paņem uz Londonu. Pat tuvākā bibliotēka ir NL.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:May 5th, 2019 - 05:03 pm
(Link)
Man raada, ka Amazon lietotajaas ir ar visu shipingu ap 24 dolaari, vieniem bija ari leetaak, bet tur Latvija nedereeja :-)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:May 5th, 2019 - 05:04 pm
(Link)
T.i. Es neredzu cik maksaa suutiisana