Janvāris 2015   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Back from Canada, eh! Part I

Posted on 2008.07.24 at 01:21
music:: kate nash - nicest thing
Nevarēju saņemties uzrakstīt. Vot i saņēmos. Sanāca tāds palags, ka dalīšu pa daļām:)
Tātad. Par visu pēc kārtas...

Turpceļš noritēja gludeni un tās garās stundas lidmašīnā no Varšavas līdz Toronto nemazam nelikās tik mokošas. (Atpakaļceļš gan so/so – sūdīgas vietas, ekrānu ar ne sūda neredz, ar gulēšanu nekā un tādā garā…) Nju tad tā… Ielidojām Toronto Pearson airportā, kur mūs sagaidīja mani krustvecāki un tēta otrs brālis ar sievu. Devāmies pie manējiem vecīšiem apmesties, kur arī bijām turpmākās gandrīz 2 nedēļas…

Tad mazpamazām sākām iepazīt skyskreiperu pilsētu Toronto... Sākām ar CN Tower - televīzijas tornis, kas arī augstākā celtne pasaulē. Augšā ar liftu tiekam fiksi un ātri un varam vērties Toronto no augšas. Tā kā mums neenormāli paveicās ar laiku tai dienā (patiesībā visas tās gandrīz 2nedēļas mums tur bija ap +30’C un saulains), tad visu superīgi varējām arī saskatīt. Aizgājām arī aplūrēt stikla grīdu tai pašā tornī un galu galā uz tās bailīgi uzkāpt un nofoķēties.



Tad mūs kādā dienā pārķēra tēta otrs brālis un mēs visi devāmies uz Latviešu centru uz pensionāru tusiņu – sēž viņi tur, salasās, ieēd bulciņu, iedzer kafiju, paspēlē kārtis, papļāpā… Hehe, vienā brīdī tur viens tantuks pienāk pie mikrofona un paziņo, ka “vēl ir palikušas pāri smalkmaizītes un tagad viņas tirgos par puscenu”. Jēez, kā tie večuki tur saskrēja! Man vienu vecīti žēl taisni sametās – viņš tur mēģina tikt klātu, bet viena vecene ņem un ar savu elkoni pagrūž šo tā brutāli malā. Jamais atmeta ar roku un aizgāja apsēsties. Tad vēlāk tur viens sievišķis skaitīja dzeju, par ko brīžam nāca smiekls, bet uz beigām es vnk sēdēju un nesapratu – kā viens tantuks šitādu gūzmu var galvā paturēt..

Vienu dienu mums plānā bija doties uz Science centre
Pusdienu tur sabijām, izstaigājām, izpētījām un izmēģinājām visu ko. Iegāju riktīgā azartā ar visādu kloķu raustīšanu, savas līdzsvara izjūtas un reakcijas ātruma pārbaudīšanu n' stuff... Turpat arī noskatījāmies imax filmu par Kanādas ezeriem. Pati filma jau nekas special tā ņemot, bet tas viss kopā bija baigi feini.


Previous Entry  Next Entry