per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 30th, 2008|06:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pie labajiem sāniem klusi šņākuļo mana mīlule, kas parasti neslimo, bet šoreiz ir gan saķērusi kādu draņķi. visticamāk, manu rīgas-pēterburgas bacili. pa kreiso roku jau labu brīdi rāpo zirneklītis. pāris reizes tas ir nolaidies līdz klaviatūrai un, smieklīgi gāzelējoties, pa to papromenējis, tak beigās atkal un atkal rāpjas augšup pa roku. ka tik neieauž man padusē tīklu. mazās padusu (padušu?) blusiņas var uzmest lūpu.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:September 30th, 2008 - 09:10 am
(Link)
klau, ja nemaldos, Tu kādreiz, ļoti sen, apgalvoji, ka Kanārijās ir vēl palikušas kādas klusas, tūristu nepiedzīvotas, autentiskas vietiņas? kur tieši?
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:September 30th, 2008 - 10:11 am
(Link)
nemaldies, nemaldies — mums visvairāk gāja pie dūšas tā mazākā un uz rietiem vistālākā no salām, Eljerrō (el Hierro).

http://en.wikipedia.org/wiki/El_Hierro
http://www.elhierro.com/hoteles-en.html — es te gan diemžēl neatrodu norādi uz Club Punta Grande, savulaik Ginesa rekordu grāmatā atzīmētu kā mazāko viesnīcu pasaulē... ā, reku: http://www.notodohoteles.com/v1/index3.php?link1=c_hotel&lugar=El%20Hierro&idtipo=12&idhotel=1666

vēl var parakāties te:
http://www.elhierro.tv/viajevac.html

uz Eljerrō no Tenerifes braukā kuģītis, tā ka, ja pieriebjas "civilizācijas trūkums", var aizšaut uz lielo salu, kur, starp citu, mums arī izdevās atrast vairākus foršus ciematus.
Ja tiešām ir vēlme izvēdināt galvu Pasaul's-malā (tā šo salu mēdza saukt vēl no Ptolemeja laikiem, kad vecais esot novilcis caur salām nulles meridiānu (citi gan apgalvo, ka runa ir par Zaļā raga salām)), tad mēs varētu lūkot šādas tādas detaļas atminēties, kas jums varētu noderēt. dod tik ziņu.
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:September 30th, 2008 - 10:54 am
(Link)
Iespaidīga daba izskatās. Vot tik tie pļāži, es nemīlu melnās smiltis:) Mēs meklējam vietu pašam ziemas vidum, kas nav tik tālu kā mūsu parastie ceļamērķi, kur ir silti un klusi. Bet laikam tomēr pavilkism tālāk par Kanārijām.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:September 30th, 2008 - 11:03 am
(Link)
njā, stulbi, ka tie vulkāni nemāk spļaut laukā tīras Jūrmalas smilktes ;)

pareizi vien darāt, ka ziemas ratus sākat gatavot rudenī. mums jau arī būtu jāpadomā, kur kaulus pasildīt. moška vēlreiz uz Kubu? vai Jamaiku? ... no Briseles vēl aizvien var atrast izdevīgus piedāvājumus - http://www.jetairfly.com/en
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:September 30th, 2008 - 11:07 am
(Link)
es tik visiem saku - un īpaši, ja patīk Kuba un Jamaika (cilvēki) - nu brauciet uz DOMINIKU!!!!! (NE JAU DOMINIKAS REPUBLIKU).
atsūti man savu skaipneimu, es kādā brīdī bildes sametīšu. pēdējā paradīze zemes virsū:)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:September 30th, 2008 - 11:11 am
(Link)
Skapī es esmu tāda pat dūra, kā cibā (dooora, tb). Dominika... hmmm, paldies! Ņemsim vērā.