per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 2nd, 2020|09:05 pm

extranjero
Es vēl wiki palasīju par to, kā LC pamazām kļuva par Šlesera kabatas partiju. Man grūti iedomāties visu, kas un kā, bet es šajā vairāk saskatu, kā LC atbrīvojās no nevēlamiem ideālistiem, kuri vēl izmisīgi (dažreiz anonīmi) centās kaut kā pretoties tam visam. Vai arī – kā Latvijas kampējpartijas par tādām kļuva, pamazām izmetot atšķirīgi domājošos no savām rindām.

Kad UK toriji pieķēra dažus savus biedrus, (daži arī slepus) atbalstot remainerus, tad viņi tos meta laukā no partijas rindām bez žēlastības, bet dažiem tomēr atļāva piedalīties nesenajās vēlēšanās, jo bija spēcīgas personības. Viedokļu nesaskaņas arī partiju iekšienē ir normāla lieta.

Apini es nelasu, jo viņš raksta nebaudāmi. Tās ir kā garlaicīgas lekcijas studentiem. Par mežu stādīšanu viņš bija sarakstījis muļķības, bet nu tā nav viņa sfēra un viņš tajā ir diletants. Savukārt par medicīnas lietām viņš raksta sausi, bet precīzi pēc medicīnas kanoniem. Plus ir tāds, ka viņš šķiet ir vienīgais, kas tik dziļi to raksta publikai. Viņa vietā būtu jānāk kādam jaunākam, kas labāk saprot, ko patīk dzirdēt mūsdienu feisbuka sabiedrībai.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.