per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 3rd, 2019|04:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sēžu tagad, saceru atbildes vēstuli savam Jaunzēlandes dīlerim ar kundzi.
mija man pirmiņ ziņoja, ka šitādīgi ir visai greizi izteikties. piemēram, nesen viņa feisīša feministu kanālā bija lasījusi abzalūti skandalōzu ziņu par to, kā Nōbela prēmija fizikā vai ķīmijā ir atspoguļota avīžu virsrakstos:
Džeks tāds un tāds ar kundzi saņem Nōbeli.
pirmāmkārtām dabūju noskaidrot, ka konkrētajai balvai nav nekādu saistību ar egzaktajām zinātnēm. otrkārt, man tika atgādināts, Nōbela vārdā nosauktā prēmija ekognōmikā no Nōbeļa un viņa kundzes ģimenes, kā arī pieskaitāmo pēcnācēju puses, tiek atzīta par falšu, jo viņiem ar banku sektōru ir pasens kašķis. šo konkrēto konkrētā iežu spridzinātāja vārdā nodēvēto prīzi piešķir pasaules trešā vecākā banka. Rīķene, tepat pāri ezeram.
es no dzīvesbriedenes sapratu, ka burtisko nāves grēku ir paveicis kāds tēvzemes orgāns. drošības labad pārvaicāju, vai viņa zin, ka visas ārzemju ziņas pie mums ienāk no viena igauņu kanalizādōra, kurš, savukārt, tās par helovīna atlaidēm un bezskaidru naudu iepērk no trim lielajiem brāļiem. tātad problēma ar Kundzi jau ir Saknē, bail iedomāties!
velti izracies latvju zīmēs, paģērēju linku. beigās izrādījās, ka trīs avīzes Indijā patiešām šo formālismu Džeks ar kundzi bija iespieduši.
bet, saprotiet, šai gadienā Nīls ir tik centrāls manā čillī-kanālā, ka Šarlote brīžam ir, well, tikai viņa kundze.

pirmais sēklu maisiņš, ko Šarlote ar Kungu man ir atsūtījusi, aprakstīts kā Trepadeira Werner. Šito toč varētu gan Verneran, gan Valteram Ziemassvētkos dāvāt:
Wiener vs. Werner

CCCaurāTumba
LinkLeave a comment