per silentium ad as†ra mille - auguries of in nonsense [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

auguries of in nonsense [Jun. 17th, 2019|05:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Nesen te iepazinos ar vienu aizraujošu stāstu no mārketinga, mēdiju un vienkārši melu pasaules.
Elizabete Holmsa (Houmsa jau vispābā, bet nebūsim sīkumaini, WVotsōn) izdropo no koledžas, jo vienā no sava itin turīgā tēva garāžām ir izfiškojusi, kā iekarot pasauli.
Sekojot savam elkam Stīvam Džobzam, Betiņa uzvelk mellu bruņurupučkrādziņu un eirēkas vietā iespiedzas Small is beautiful!
Uz ausīm gan viņa nav kritusi un, saprotot, ka kondzerfatīvā kāposta un jaunā piķa pasaule no spiedzieniem nekautrīgi novēršas, izlemj turpmāk modulēt savu balsi zemākos decibelos (kā Boroffkovs) un zemākā toņkārtā. un Acis nah nemuršķināt. vispār.
Un šādā ekipāžā prezentēt mirstošajai pasaulei Bleikisko “to see a World in a Grain of Sand” anamnēzi.

1vārdsakot, jebkurā Narvēzēnā, MinīMaximā, drōgu, narzānu un belašu tirgotavā vistuvākajā nākotnē būs uzstādīta samēros neliela Kastīte, kurā varēs indropēt vien vienu pilīti personālo assiņu un uzzināt Pilno AsinsAinu. iespējams, izglābt sevi. Tātad, vismaz planētu.

Beitss bladī kliko, Klikss dablī beito, un pāris gadu laikā Betes uzņēmums Theranos peld ļimardos spiedzošu nasdaqu pūlī. Direktōru padomē sēž pārrobežu naudas maisi, kā arī visādi tur citi ietekmīgi noziedznieki pret cilvēci. Leitnanta Šmita dēls Kisindžers, pats Šmits un viņa ārlaulības šoferis, kā arī bijušais ārlietu ministrs Šulcs, pilnas Pleijādes. Forbss publicē Beti uz vāka, Teds viņu TedMedo izsalkušajām med-bitēm, Bloombergs arī nestāv nomaļus.
Jaunākā sieviešļimardiere uz planētas! [te gan jautājiens no zāles, vai tā vācčāčiņa Elizbete Otrā gadienā nekļuva par triļonāri biš gados pirms Prīmās, bet… What-sōn!]

un tad tā hujņa sagrūst. biš rēcīgi, ka viens no trauksmētājiem ir dir.pad. sagrabējušā locekļa, jau minētā Šulca, mazdēls. Arī Šulcs. Viņš, baizevējā, ar Ōpi bija iepriekš ticies un močījis, ka davaj labāk investējam transvestīvā homeopātijā nevis šai piramidōnā, bet viss notika kā labākajā seriālā.

Pats seriāls glabājas te:
https://youtu.be/87SWZ0Pna8k

āber es akkal uzlikšu Okudžavu. un iemalkošu lāsi godīgi brūvētas etanōla kara-meles.

nostipriniet organismu un vispārīgus mērus pieņemiet
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]yeux_glauques
Date:June 20th, 2019 - 10:13 pm
(Link)
btw, tikko iepazinos ar annas delavey, neé sorokinas, emeizing dzīvesstāstu. viņa, holmsas jaunkundze un fyre festivāla billijs - the superheroes of trump's america.
dziesma tik piemērota šodienai!