per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 23rd, 2019|01:42 pm

dooora
Nōrvēģijā uz šo dienu trūkstot 5600 medicīnas māsu. Lēš, ka uz 2035. gadu iztrūkums pieaugs līdz 28 000. (viņi, ko tur – visi plāno uz nespējnieku namiem un ģiftnīcām pārcelties?)
No mana egōģeōcentriskā skatpunkta tās ir labas ziņas: tā kā man nav plāna B, un arī Ā ir visai neskaidrs, patīkami apzināties, ka jebkurā brīdī varu pacelt naktsmici un šaut uz Karalisti ziemeļmeitām dibentiņus apmazgāti. Varbūt man pat penziju stāžā atjaunotu iepriekšējos gadus – būtu nogalē par ko greznu kompostējamo zārku pasūtināt.
Ā plāna ietvaros šodien saņēmu mazu nekrolōgu – nobankrotējis liels partneruzņēmums, praktiski – neliela pilsētiņa. Droši vien pārbūvēs to par milzīgu poliklīniku. Pagarinās klīnisko nāvi.

Kultūras ziņās uzzināju, ka Montai Kromai jubilejā veltīts vairāk pasākumu kā Rainim. Paņēmu Neputnā viņas antolōģiju. Un Rokpelni – jaunieši izķerot kā siltus plācenīšus.
Ā, un vakar esot bijusi pirmizrāde Brūveres filmai par Uldi. Vai kāds jau paguva? Jāaiziet būs nedēļas nogalē. Sidu arī paķēru, drošības labad biju to jau pastellējis tīklā. Un tad aizrāvu līdz Biķerniekiem, kur beidzot izņēmu kihelkonnas grāmatiņu, ko biju iegādājis vēl pagāšgad. Zvaigzne mani tikai caur Interpōla meitas uzņēmumu atrada.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.