per silentium ad as†ra mille - #meat_me_too [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

#meat_me_too [Mar. 21st, 2018|10:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Artūrs Bērziņš savam cilvēkgaļas ēšanas priekšnesumam varētu uzaicināt biedru Dōkinsu, ja jau pēdējais ir tā izslāpis pēc kanibālā tabū izskaušanas:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5499911/Richard-Dawkins-claims-eat-lab-grown-human-meat.html

šai sakarā atminējos pēcpirts un neslēpsim božolēta pēcspirts sarunu ar savu soc.antr. pasniedzēju apsnigušā kalnu būdiņā, 92. gada janvārī. jaunajam zinātņu doktōram vēl nebija nosituši 30, bet viņš jau bija apbraukājis 3/4pasauli, izspēlējies ar anarhismu un kritiskās masas velōaktīvismu, turklāt atšķirībā no pārējiem mācībspēkiem zināja, kur atrodas Latvija, nejauca to ar Lietavu un pat mācēja apspriest Godmaņa valdības ekonōmisko politiku.
vellszinkādā sakarā nonācām arī līdz kanibālismam. ja iepriekšējās tēmas bijām aplūkojuši no visvisādām prō&contra-pusēm, tad te gan viņš iesvilās un ietiepās – tās basņas par kulturāli praktizēto (cilvēku) kanibālismu ir bulšits un antitūrisma propaganda! fake news, moderni runājot.

fāāk. Tomass Hillans Ēriksens pērn ir sasirdzis ar krabi…

Mēs dzīvē nenosakām visu
Viņš ir Norvēģijas čempiōns ātrdomāšanā un atrrunāšanā. Vēzis viņu ir iemācījis gulēt zōfā un blenzt griestos.
— Ir lietas, kuras iespējams darīt tikai lēnītiņām. Stādīt kokus. Būt precētam un būt bērnu vecākam. Aplūkot mākslasdarbu. Un iepazīt pašam sevi. Ar to es jau 55 gadus nodarbinos.

ā, ok, viņš vēl uz pusslodzi strādā unī, nav tā, ka tikai zōfā vāļājas, filosōfpēdams augšup.
lai nu veseļojas!
LinkLeave a comment